comScore

Antalyaspor Antalyaspor

Antalyaspor - Rizespor beIN Sports canlı şifresiz izle

02 Eylül 2018, Pazar 21:14
Antalyaspor - Rizespor beIN Sports canlı şifresiz izle

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek. Antalyaspor - Rizespor maçı şifresiz olarak canlı nasıl izlenebilir sorusunun cevabı ve maçla ilgili detaylar haberimizde.

FutbolArena - Antalyaspor - Rizespor beIN Sports canlı şifresiz izle! Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor ile Rizespor, Antalya Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Antalyaspor - Rizespor maçını izleyen isteyen futbolseverler için tüm detayları bir araya getirdik. Antalyaspor - Rizespor canlı izle seçeneği var mı? Antalyaspor - Rizespor maçını şifresiz izlemenin yolları neler? Tüm bu sorular haberimizde...


Antalyaspor - Rizespor Spor Toto Süper Lig puan durumu (2 Eylül Pazar)


Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon startını verirken 4 hafta maçları heyecanı yaşanıyor. Antalyaspor ilk 3 haftada 1 beraberlik 1 mağlubiyetle ve 1 galibiyetle 4 puanda. Rizespor ise 3 haftada 2 mağlubiyet 1 beraberlik almıştı.


Antalyaspor - Rizespor maçı eksik ve cezalılar


Ev sahibi takım Antalyaspor'da Maicon, Zeki Yıldırım ve Ozan Evrim Özenç sakatlıkları nedeniyle oynayamazken Charles de cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Misafir takım ise Musa Çağıran ve Davide Petrucci sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler.


Antalyaspor - Rizespor maçı saat kaçta, hangi kanalda?


Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Antalyaspor ile Rizespor 2 Eylül Pazar günü saat 21:45'te karşı karşıya gelecek. Mücadele beIN SPORTS 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.
33.000 kişi kapasiteli Antalya Stadyumu Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek.
 

Antalyaspor - Rizespor maçı muhtemel 11'ler


Antalyaspor'un muhtemel 11'i: Boffin; Nazım, Salih, Diego, Celutska; Vainqueur, Hakan Özmert, Yekta Kurtuluş, Barrada, Harun Alpsoy, Doukara

Rizespor'un muhtemel 11'i: Gökhan Akkan, Orhan Ovacıklı, Brabec, Jach, Mehmet Uslu; Robin Yalçın, Ali Çamdalı, Umar Aminu, Mustafa Saymak, Samudio, Vedat Muriqi
 

Son dakika Süper Lig Haberleri FutbolArena'da! 
 

beIN Sports şifresiz canlı izlenir mi?


Spor Toto Süper Lig maçlarının yayın hakkını elinde bulunduran Digitürk'ün spor kanalları olan beIN Sports'tan yayınlanan karşılaşmaları şifresiz izleyebilme konusunda futbolseverler birçok arama yapmakta. beIN Sports'u izleyebilmek için öncelikle Digitürk abonesi olmak ve ardından beIN Sports kanallarının dahil olduğu bir spor paketi satın alınmak gerekiyor. beIN Sports kanalını canlı ve şifresiz izleyebilmek bu nedenle mümkün değil.

Antalyaspor - Rizespor maçını beIN Sports Connect ve Digitürk Play'den de izleyebilmeniz mümkün.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!