comScore

Antalyaspor Antalyaspor

Antalyaspor 1-0 Sivasspor beIN Sports maç özeti ve golleri (İZLE)

16 Mart 2020, Pazartesi 22:17
Antalyaspor 1-0 Sivasspor beIN Sports maç özeti ve golleri (İZLE)

Antalyaspor, Süper Lig 26. haftasında sahasında Sivasspor'u 1-0 mağlup etti. Antalyaspor - Sivasspor maç özeti ve gollerini izlemek için detaylar haberimizde. 

FutbolArena - Süper Lig 26. haftasının kapanış maçında Antalyaspor ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Sivasspor, şampiyonluk yolunda rakiplerinin puan kaybettiği haftada deplasmanda Antalyaspor'a karşı 1-0 mağlup oldu. Antalyaspor - Sivasspor maç özeti ve gollerini izlemek için detaylar haberimizde. 
 

Antalyaspor 1-0 Sivasspor maç özeti ve golleri beIN Sports izle


Süper Lig 26. haftasında Antalyaspor, sahasında Sivasspor'u ağırladı. Seyircisiz oynanan haftanın son maçında Antalyaspor ile Sivasspor arasındaki mücadelede özellikle ikinci yarıda iki takım da net pozisyonlara girerken, kalecileri geçemedi. Sivasspor'da Yatabare, Antalyaspor'da Podolski'nin son bölümlerde iki net pozisyonu kaçırdığı maçta sahneye Veysel Sarı çıktı ve Antalyaspor'u 1-0 öne geçirdi. 

SİVASSPOR 10 KİŞİ KALDI
Sivasspor, rakibi karşısında 1-0 mağlup olduğu maçta 85. dakikada Goiano'nun kırmızı kart görmesi sonucu 10 kişi kaldı. Yiğidolar maçın son bölümünü 10 kişi oynarken, kalan dakikalarda gol bulamadı ve karşılaşmadan mağlup ayrıldı. Sivasspor böylelikle, şampiyonluk yarışında rakiplerinin puan kaybettiği haftada Antalyaspor'a 1-0 mağlup olarak önemli bir avantajı tepmiş oldu. Antalyaspor ise Tamer Tuna önderliğinde ligdeki yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı. 

MAÇ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!