comScore

Anketlerde son durum: İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Bursa anket sonuçları

30 Mart 2019, Cumartesi 11:58
Anketlerde son durum: İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Bursa anket sonuçları

İstanbul anket sonuçları, İzmir anket sonuçları, Adana anket sonuçları, Bursa anket sonuçları, 31 Mart günü yapılacak yerel seçim öncesinde anket firmalarının yayınladığı son rakamlar haberimizde.

Türkiye, 31 Mart Pazar günü yerel seçim heyecanı yaşayacak. Pazar günü Türkiye sandık başına gidecek ve yerel seçim oylaması yapacak. İYİ Parti, CHP ve AKP, MHP'nin ağırlıklı olarak yarışacağı 31 Mart seçimleri öncesinde vatandaşlar anket firmalarının çıkartmış olduğu oranları ilgi ile takip ediyor. İl il, ilçe ilçe yapılan anket çalışmaları büyük ilgi görüyor. Sonar, Gezici, Konar gibi öne gelen anket firmalarının 31 Mart günü yapılacak yerel seçim anket sonuçları haberimizde. 


Son anket sonuçlar, 31 Mart yerel seçim anket sonuçları


Türkiye yarın sandık başına gidecek. Milyonlarca vatandaşın sandık başına gidip oylama yapacağı yerel seçim öncesinde tüm gözler anket firmalarına çevrilmiş durumda. Ülkemizde hizmet veren anket firmaları yarın yapılacak yerel seçim öncesinde son anket rakamlarını açıkladı. 

Yasa gereği Cumartesi günü ile birlikte anket firmaları sahada çalışma yapamayacak, anket rakamlarını yayınlayamayacak. Bu nedenle vatandaşlar internet ortamında son anket seçimleri, 31 Mart yerel seçim anket sonuçları, anket firmaları sonuçları araması gerçekleştiriyor.


İstanbul'da kim önde? Ekrem İmamoğlu mu kazanacak, Binali Yıldırım mı?


Ekrem İmamoğlu, Binali Yıldırım anket sonuçları haberimizde. Yarın yapılacak yerel seçimde sonuçları en çok merak edilen illerin başında İstanbul yer alıyor. İYİ Parti ve CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da AKP ve MHP'nin ortak adayı Binali Yıldırım ile yarışacak.

Anket firmaları yarın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlık yarışında yarışacak olan iki aday Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım arasında belirgin bir fark olmadı, sonuçu 1-2 puanlık farkın belirleyeceği yönünde vatandaşlara aktarıyor.

Ankara'da kim önde? Mansur Yavaş mı, Mehmet Özhaseki mi?


Mansur Yabaş, Mehmet Özhaseki anket sonuçları haberimizde. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ise Mansur Yavaş ile Mehmet Özhaseki yarışacak. Ankara Belediye Başkanı yarışı öncesinde Mansur Yavaş ile Mehmet Özhaseki'nin sıkça yapmış olduğu sözlü tartışma yarışa damga vurmuş durumda.

KARARSIZLAR ETKİLİ OLACAK

Birçok anket firması CHP ve İYİ Parti'nin ortak adayı olan Mansur Yavaş'ı favori göstermesine karşılık aradaki puan farkının çok fazla olmadığını ve seçim günün kararsızların sonucu belirleyeceği yönünde görüş birliği yapmış durumda.


31 Mart yerel seçim İzmir, Adana, Bursa, Konya anket sonuçları


İZMİR'DE CHP ÖNDE, ADANA'DA YARIŞ KIZIŞTI

İzmir'de Tunç Soyer ile Nihat Zeybekçi yarışıyor. Tunç Soyer, Nihat Zeybekçi anket sonuçları haberimizde. Anket firmaları İzmir'de yapılan araştırmalar sonucunda CHP'nin adayı Tunç Soyer'i açık ara farklı kazanan olarak gösterirken, Adana'da yarışan Zeydan Karalar ile Hüseyin Sözlü arasındaki yarışın kafa kafaya olduğu ve kararsızların seçimi belirleyeceği belirtiliyor.


31 Mart Yerel Seçim yorumları için tıklayın


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!