comScore

Ankaragücü-Alanyaspor canlı izle, Ankaragücü-Alanyaspor şifresiz izle (Ankaragücü-Alanyaspor beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

04 Temmuz 2020, Cumartesi 18:22
Ankaragücü-Alanyaspor canlı izle, Ankaragücü-Alanyaspor şifresiz izle (Ankaragücü-Alanyaspor beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor Süper Lig 30. hafta müsabakası saat 18:00'da başlayacak. Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. 

FutbolArena - Süper Lig 30. haftasında Ankaragücü ile Aytemiz Alanyaspor karşı karşıya gelecek. Ligde kalma mücadeleis eren Ankaragücü, yeni teknik direktörü İbrahim Üzülmez yönetiminde ilk maçında deplasmanda Trabzonspor ile berabere kaldı. Aytemiz Alanyaspor ise ligi ilk 5'te bitirme hedefinde. Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor maçı saat 18:00'da başlayacak. Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor maçının 11'leri belli oldu. Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli bilgilere haberimizinden ulaşabilirsiniz. 
 

Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor maçı ilk 11'leri


Ankaragücü: Ricardo, Atila, Pazdan, Kulusic, Kitsiou, Faty, Pinto, Lukasik, Saba, Michalak, Orgill

Aytemiz Alanyaspor: Marafona, Nsakala, Welinton, Caulker, Juanfran, Ceyhun, Salih Uçan, Onur, Bakasetas, Efecan, Papiss Cisse
 

Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor maç haberleri


Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda oynayacağı MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarını Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesislerinde Teknik Direktör Erol Bulut'un gözetiminde yapılan antrenmanla sürdürdü. Antrenman öncesi, doğum günü olan futbolcu Bakasetas için pasta kesilerek kutlama yapıldı. Turuncu-yeşilli ekip kutlamanın ardından ısınma çalışmalarıyla antrenmana başladı. Daha sonra pas ve yön değiştirme çalışması yapan futbolcular, antrenmanı taktik çalışmalarıyla tamamladı.
 

beIN Sports canlı HD maç izle (Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor beIN Sports izle)


UEFA Avrupa Ligi, Şampiyonlar Ligi ve Spor Toto Süper Lig başta olmak üzere İngiltere Premier Lig, La Liga, İtalya Serie A, Brezilya Ligi ve Fransa Ligi'nden haftanın önemli futbol karşılaşmalarını yayınlayan beIN Sports kanalı, futbol branşının yanı sıra basketbol maçlarını da naklen yayınlıyor. Spor Toto Basketbol Ligi ve Euroleague'de oynanan tüm karşılaşmalar Bein Sports kanalından canlı yayınla izleyenlere ulaşıyor.
beIN Sports frekans bilgileri

Uydu: Türksat 4A
Frekans: 12379
Symbol Oranı: 30000
FEC: 3/3
Polarizasyon: 
Horizontol (Yatay)


Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor beIN Sports canlı yayın


Süper Lig 30. haftasında Ankaragücü, sahasında Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayacak. Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor maçı saat 18:00'da başlayacak. Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor maçını beIN Sports canlı yayınlayacak. Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor maçını canlı ve şifresiz izlemek maçın başlamasına kısa süre kala Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor canlı izle, Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor şifresiz izle, Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor bein sports izle, Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor bein sports canlı izle, Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli bilgilere aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz. 

CANLI YAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!