comScore

Andorra'dan Burak Yılmaz vurgusu: 'Kadroda yok ama...'

06 Eylül 2019, Cuma 18:26
Andorra'dan Burak Yılmaz vurgusu: 'Kadroda yok ama...'

Andorra Teknik Direktörü Koldo Alvarez, Milli takımımızla oynayacakları maç öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulunurken, hücum hattında 3 futbolcuya dikkat çekti. 

FutbolArena - Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde A Milli takımımızın karşılaşacağı Andorra'da teknik direktör Koldo Alvarez basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

"ANDORRA'DA HENÜZ LİGLER BAŞLAMADIĞINDAN BİZİM İÇİN DEZAVANTAJ"
Andorra'da henüz ligler başlamadığı için rakiplerimiz bizden daha hazırlar. Ligleri başladı ve hazır bir şekilde karşımızda. Bu dönemde üst üste Türkiye ve Fransa gibi zor maçlar denk geldi. En iyi performansımızla sahada olmak istiyoruz. Bir oyuncumuz cezalı. Onun dışında tam kadroyuz. 

En çok çekindiğiniz Türk futbolcu kim? Türkiye'nin gruptan çıkma şansını nasıl değerlendireceksiniz?

"Türkiye'nin ofansif olarak güçlü bir hattı var. Avrupa'nın en iyilerinden. Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder, Burak Yılmaz olsun -ki, kadroda olmadığını biliyorum. Bu oyuncular üzerinden baktığımızda Avrupa standartlarının üzerinde oyuncular. O yüzden tek bir oyuncu söylemek zor olacak. Hepsi birbirinden çok farklı oyuncular. Bu farklılıklar bir bütünlük yaratıyor Türkiye için Gerçekten çok iyi takımlar. Türkiye'nin, Fransa karşısında evinde aldığı galibiyette bu gruptan çıkabileceğini ve ne kadar kuvvetli olduğunu kamuoyuna göstermiştir."
 

Türkiye - Andorra maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?


Türkiye Andorra milli maçı 7 Eylül Cumartesi akşamı saat 21:45'te başlayacak. Mücadele TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Milli Takım Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!