comScore

Ampute Milli Takımımız Dünya ikincisi

05 Kasım 2018, Pazartesi 06:42
Ampute Milli Takımımız Dünya ikincisi

Ampute Futbol Dünya Kupası final maçında Angola'ya penaltı atışlarında 5-4 kaybeden milli takımımız, dünya ikincisi oldu. Maçın ardından futbolcularımız açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Meksika'dan düzenlenen Ampute Dünya Kupası finalinde Milli takımımız Angola ile karşı karşıya geldi. TSİ 04:00'te başlayan müsabaka son derece çekişmeli geçti. Bir topu direkten dönen Milli takımımız maç boyunca çok net pozisyonlara girmesine rağmen Angola kalecisini geçemedi. Normal süresi ve uzatma dakikaları golsüz biten maçta, Angola penaltı atışlarında 5-4 kazanarak Dünya şampiyonu oldu. 


Ampute Milli Takım Dünya Kupası final maçı


Dünya ikincisi olan Ampute Milli Takımı oyuncularımız maçın ardından gözyaşlarına engel olamadı. Osman Çakmak TRT Spor'a yaptığı açıklamada, "5 Kasım'da mayına basmıştım. Demek ki 5 Mayıs bana yaramıyor. Bugün de penaltı kaçırdım. Penaltı gol olsaydı iş bitmiş olacaktı. Yapamadık, olmadı. Şampiyon olamadıysak en büyük sorumlusu benim. Takımın ağabesiyim. Türk halkı hakkını helal etsin. Angola maç boyu kalemize gelmedi. Savunma yaptılar. İyi yonadık ama olmadı. Çok üzgünüz, çok üzgünüm." diye konuştu. 

Angola karşısında yine mükemmel performans sergileyen Rahmi Özcan ise maçın ardından gözyaşlarına hakim olamadı.
Milli Takım Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!