comScore

Altındağspor'dan açıklama: 'Cizre'de saldırıya uğradık'

21 Mart 2021, Pazar 17:36
Altındağspor'dan açıklama: 'Cizre'de saldırıya uğradık'

Altındağspor Başkanı Hakan Karakaya, "Biz Türkiye Futbol Federasyonu'na gerekli başvuruyu yapacağız. Yaşananların futbolla, insanlıkla bir alakası yok." açıklamasını yaptı.

FutbolArena - Misli 3. Lig 3. Grup takımlarından Altındağspor, Cizrespor'a deplasmanda 3-2 yenildi. Altındağspor maç için gidilen Cizre'de yaşanan olaylarla ilgili açıklama yaptı.

ALTINDAĞSPOR'DAN AÇIKLAMA: "YOL BOYUNCA SALDIRI GERÇEKLEŞTİ"
Altındağspor'un açıklamasında "Olaylar zinciri daha havaalanında başladı. İlçeden hiçbir servis aracı, başkent ekibini taşımak için havaalanına gelmedi. Kulüp yetkilileri, emniyet güçlerinden yardım istedi. Polisin sağladığı araçla Cizre'ye varan Mavi Beyazlılara, yol boyunca saldırı da gerçekleşti. Otobüs taşlandı, kapılar yumruklandı, ağır küfürler edildi. Statta ise Altındağspor, soyunma odasına giremedi. Biber gazının sıkıldığı soyunma odasında giyinemeyen futbolcular, sahaya çıkmak zorunda kaldı. Futbolcular maç öncesi yedek kulübesinde giyinebildi." denildi.

ALTINDAĞSPOR BAŞKANI HASAN KARAKAYA'DAN AÇIKLAMALAR

"Biz play-off mücadelesi veren ve son haftalarda iddiamızı ortaya koyan sonuçlar alan bir takımız. Ama Cizre'de yaşadıklarımızın futbolla, fair-play ile bir alakası yok. Maçı düşünmüyoruz artık. Oyuncularımızın can güvenliğini düşünür bir noktaya geldik'

"TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONUNA BAŞVURU YAPACAĞIZ"

"Yıl 2021 ve biz bir maçta can güvenliğimizden endişe ediyoruz" da diyen Başkan Karakaya, sözlerine şöyle devam etti: "Ankara'ya gelen hiçbir rakibimiz sıkıntı yaşamadı. Hepsini iyi ağırladık ve sorunsuzca illerine, ilçelerine gönderdik. Ama geldiğimiz noktaya bakar mısınız? 80'li, 90'lı yıllarda böyle olaylar olurdu. Biz Türkiye Futbol Federasyonu'na gerekli başvuruyu yapacağız. Yaşananların futbolla, insanlıkla bir alakası yok."

"HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ"

"Onlara hakkımızı helal etmiyoruz. Biz değil, Türk futbolu kaybetti. Resmen bu ülkenin topraklarında kendimizi sahipsiz hissettik. Bundan da biz değil, başkaları utanmalı."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!