comScore

Almanya 0-1 Brezilya maç özeti izle (Talisca oynadı mı?)

27 Mart 2018, Salı 23:51
Almanya 0-1 Brezilya maç özeti izle (Talisca oynadı mı?)

Almanya ile Brezilya hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Müsabakayı Brezilya 1-0 kazandı. Almanya 0-1 Brezilya maç özeti ve golünü haberimizde izleyebilirsiniz.

FutbolArena - Almanya ile Brezilya, 7-1 biten 2014 Dünya Kupası yarı final maçının ardından ilk kez karşı karşıya geldi. 4 yıl sonra gerçekleşen rövanş müsabakasında Brezilya rakibini tek golle geçti. 


Talisca Brezilya'da oynadı mı?


Brezilya 2018 Dünya Kupası öncesinde liglere verilen son milli arada önce Rusya sonra da Almanya ile karşılaşan Brezilya'da Beşiktaş'tan Talisca da kadroya alınmıştı. Buna karşın Talisca her iki maçta da Brezilya Milli Takımında şans bulamadı. 

Brezilya Milli Takım Teknik Direktörü Tite, özellikle Almanya maçında sadece bir oyuncu değişikliği yaparak dikkatleri çekti. 


Almanya - Brezilya maçı kaç kaç bitti?


Berlin Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelen iki takım arasındaki maçta Brezilya 37. dakikada Gabriel Jesus ile 1-0 öne geçti ve maçın ilk yarısı da bu şekilde sonuçlandı. 
2. yarıda da skoru korumasını bilen Brezilya, özellikle kaptan Tiago Silva'nın yüksek performansı ile savunmasını sağlama aldı ve sahadan 0-1'lik galibiyetle ayrıldı. 

MAÇIN İSTATİSTİKLERİ

Almanya - Brezilya
%47 Topla Oynama %53
14 Toplam Şut 10
2 İsabetli Şut 5
0 Direkten Dönen 0
9 Köşe Vuruşu 5
13 Fauller 8
4 Ofsaytlar 1

12 MAÇ SONRA YENİLDİ

Son Dünya Şampiyonu Almanya, Fransa karşısında EURO 2016'da kaybettiği maçın ardından ilk kez bu müsabakada yenilmiş oldu.
 

Almanya - Brezilya maçı ilk 11'ler


Kadroda yer bulamayan Anderson Talisca, Almanya - Brezilya maçında ilk 18'in dışında bırakıldı.

Almanya ilk 11'i: Trapp, Kimmich, Boateng, Rüdiger, Plattenhardt, İlkay Gündogan, Toni Kroos, Draxler, Goretzka, Sané, Mario Gomez 

Brezilya ilk 11: Alisson, Dani Alves, Thiago Silva, Miranda, Marcelo, Fernandinho, Casemiro, Paulinho, Willian, Coutinho, Gabriel Jesus.

Son dakika Dünyadan Futbol Haberleri FutbolArena'da.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!