FutbolArena - Fenerbahçe’de Haziran ayında yapılacak seçimlerde başkanlık için yarışacak olan Ali Koç, son dönemde şahsına ve destekçilerine karşı hukuksuz davranışlar sergilendiğini açıkladı. Camiaya seslenen Ali Koç, bu davranışlar karşısında sessiz kalınmasını istedi
Fenerbahçe Başkan adayı Ali Koç, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak şahsına yönelik hukusuz davranışlar sergilendiğini söyledi.
Ali Koç, seçim çalışmalarını yürttüğü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Derbinin ardından şahsıma ve münferit taraftarımıza yönelik haksız ve hukuksuz davranışlar karşısında gerek sosyal medyada gerekse attıkları e-postalarla desteğini paylaşan ve bizlere sahip çıkan taraftarlarımıza bir kez daha teşekkür ederim.
Çıktığımız bu yolda daha pek çok olumsuzluk ve iftiralara muhattap olacağımız aşikardır.
Sizden ricam, hiçbir şartta endişelenmeyin, bize inanmaya ve destek olmaya devam edin. Hep birlikte başaracağımızdan hiçbir kuşkunuz olmasın. Kalpler Beraber."