comScore

Ali Gürbüz kimdir? Kaç yaşında? D Max canlı şifresiz İZLE

15 Temmuz 2018, Pazar 11:39
Ali Gürbüz kimdir? Kaç yaşında? D Max canlı şifresiz İZLE

Kırkpınar Yağlı Güreşleri heyecanı devam ediyor. Kırkpınar'da yoluna devam eden Ali Gürbüz kimdir? Ali Gürbüz kaç yaşında? Merak edilen soruların cevabı haberimizde...

FutbolArena - Bu yıl 657. kez düzenlenen Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde 3. gün heyecanı yaşanacak. 15 Temmuz Pazar günü başpehlivan belli olacak. Başpehlivan adaylarından Ali Gürbüz kimdir? Kaç yaşında? Bu haberimizde bulabilirsiniz.


Ali Gürbüz kimdir? Ali Gürbüz nereli? Kaç yaşında?


Eski Kırkpınar başpehlivanlarından Recep Gürbüz'ün oğlu olan Ali Gürbüz, 1988'de Korkuteli - Antalya'da dünyaya geldi. 

2008 yılında gerçekleşen 647. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde henüz 20 yaşındayken başaltında birinci olarak başpehlivanlık kategorisinde mücadele etme hakkını kazandı. 2009 yılındaki 648. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde yarı finale kadar çıkmayı başardı.


Ali Gürbüz 3 kez üst üste başpehlivan oldu ama dopingli çıktı


2011 yılındaki 650. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde finalde Recep Kara'yı yenerek ilk kez başpehlivan oldu. 651. Kırkpınar Yağlı Güreşleri finalinde yine Recep Kara'yı yenerek unvanını korudu. 2013 yılında yapılan 652. Kırkpınar yağlı güreşlerinde ise İsmail Balaban'ı finalde yenerek üst üste 3. kez baş pehlivan oldu ve böylelikle altın kemerin ebedi sahibi oldu.Fakat doping testi pozitif çıktı ve altın kemer İsmail Balaban'a verildi. Ayrıca başpehlivanlık ünvanları ve para ödülü de geri alındı.

KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
 

Kırkpınar Yağlı Güreşleri hangi kanalda? D Max kanalı frekans bilgileri, D Max uydu platformlarında kaç numaralı kanallarda?


13 Temmuz Cuma Günü Saat: 18.30'da güreşlerin resmi açılışı ile başlayan canlı yayınlar bugün de devam edecek. Pazar günü başpehlivanlık müsabakaları ile yine D Max kanalından canlı yayınlanacak. Pazar günü gerçekleştirilecek 658. Kırkpınar Ağalık İhalesi de canlı yayınlanacak.

DMAX; Digiturk 49. Kanal, D-Smart 46'ncı Kanal, Filbox 31'inci Kanal, Kablo TV 47'nci Kanal, Tivibu 62'nci Kanal, TV+ 39'uncu Kanal, Vodafone TV 50'nci Kanal'da yer alıyor. DMAX kanalı, Türksat uydusunda da izlenebiliyor.
 

D Max kanalı nasıl izlenir? D Max kanal frekans bilgileri


Türksat uydusundan yayın yapan DMAX kanalını uydu alıcınıza yüklemeniz için gereken Türksat frekans bilgisi aşağıdadır.

DMAX Kanalı 12015 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri ise H - Yatay'dır. Kapsama değeri TR, SR değeri 27500 ve FEC değeri 5/6 olarak girilmesi gerekir. DMAX kanalı olarak yayın yapmaktadır.

Kanal Adı    :    DMAX
Paket İsmi    :    NTV TÜRKİYE PAKET
Frekansı    :    12015
Polarisazyon Değeri    :    H - Yatay
Kapsama    :    TR
SR    :    27500
FEC    :    5/6
Tip    :    
Türksat uydusunda bulunan DMAX kanalını uydu alıcınıza yüklemek için, uydu alıcınızda yukarıda verilen frekansları girmeniz gerekmektedir.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!