comScore

Bursaspor Bursaspor

Ali Ay: 'Kongre yapacak kadar aptal değilim'

09 Eylül 2016, Cuma 09:55
Ali Ay: 'Kongre yapacak kadar aptal değilim'

Bursaspor Başkanı Ali Ay önemli açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Bursaspor'da kongre sesleri yükselirken başkan Ali Ay'dan konuyla ilgili çok net bir açıklama geldi. Ali Ay, mali olarak bu kadar iyi gittikleri bir dönemde kongre yapılmayacağını söyledi.

"KONGRE DÜŞÜNCEM YOK"
Bursa.com'a açıklamalarda bulunan Ali Ay, "Geldiğimizden bugüne kadar 50 milyon liraya yakın borcu azalttık. Bu kadar kısa sürede bunu başarmak çok önemli. Mali açıdan işler yoluna girmeye başlamışken kongre yapacak değilim. Tekrar ediyorum şu anki şartlarda böyle bir düşüncem yok. Divan Kurulunda tüm rakamları açıklayacağız. Camiayı desteğe çağırmaya devam ediyoruz. Güçlü bir şehrimiz var. Bu gücü kulübümüze yansıtmalıyız. Buna da iş adamlarımız öncülük etmeli" dedi.

"LOCA FİYATLARI DÜŞECEK"

Loca fiyatlarında indirime gideceklerini söyleyen Ali Ay, "Daha önce söz verdiğimiz gibi loca fiyatlarını indireceğiz. Tabi ki daha önce loca alanların da hakları korunacak. Öğrencisinden işadamına kadar tüm taraftarlarımızın kulübe manevi desteğini hissediyoruz. Bunun maddi kısmını artırabilirsek kulübümüz başarıdan başarıya koşar" ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!