comScore

Alanyaspor - Fenerbahçe canlı izle, Alanyaspor - Fenerbahçe şifresiz İZLE (Alanyaspor - Fenerbahçe beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

16 Eylül 2019, Pazartesi 19:36
Alanyaspor - Fenerbahçe canlı izle, Alanyaspor - Fenerbahçe şifresiz İZLE (Alanyaspor - Fenerbahçe beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

Alanyaspor - Fenerbahçe Süper Lig 4. hafta müsabakası saat 20:00'da başlayacak. Alanyaspor - Fenerbahçe maçını beIN Sports yayınlayacak. Alanyaspor - Fenerbahçe maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli olan bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. 

FutbolArena - Süper Lig 4. haftasında Alanyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Haftanın son maçında Fenerbahçe, deplasmanda Alanyaspor'a konuk olacak. Alanyaspor - Fenerbahçe maçı saat 20:00'da başlayacak. Alanyaspor - Fenerbahçe maçını beIN Sports 1 yayınlayacak. Alanyaspor - Fenerbahçe maçı 11'leri belli oldu. Alanyaspor - Fenerbahçe maçını canlı ve şifresiz izlemek için detaylar haberimizde. 
 

Alanyaspor - Fenerbahçe maçı 11'leri


Alanyaspor: Marafona, Nsakala, Welinton, Caulker, Juanfran, Siopis, Ceyhun, Fernandes, Bakasetas, Efecan, Cisse

Fenerbahçe: Altay, Ozan Tufan, Zanka, Jailson, Dirar, Tolga Ciğerci, Gustavo, Deniz Türüç, Garry Rodrigues, Max Kruse, Vedat Muriqi


Alanyaspor - Fenerbahçe maç haberleri


Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Alanyaspor'un konuğu olacak Fenerbahçe bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Sarı-lacivertli takımda belindeki ağrılar nedeniyle Emre Belözoğlu, Alanya maçı kamp kadrosuna alınmadı. Süper Lig'de yarın deplasmanda Alanyaspor'un konuğu olacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını sabah yaptığı son taktik idmanıyla tamamladı. Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde çalışan sarı-lacivertliler, idmana koşu, ısınma ve çabukluk hareketleriyle başladı. Daha sonra 3 gruba ayrılan futbolcular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı. (İHA)
 

Alanyaspor - Fenerbahçe maçı kadro haberleri


Bugün özel uçakla Alanya'ya hareket edecek olan Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Hasan Ali, İsla, Moses ve Emre Belözoğlu zorlu deplasmanda forma giyemeyecek. Sarı-lacivertlilerin Alanyaspor maçının 21 kişilik kamp kadrosunda ise şu isimler yer alıyor: Altay Bayındır, Harun Tekin, Sadık Çiftpınar, Zanka, Serdar Aziz, Adil Rami, Murat Sağlam, Nabil Dirar, Jailson, Gustavo, Ozan Tufan, Tolga Ciğerci, Tolgay Arslan, Miha Zajc, Alper Potuk, Max Kruse, Ferdi Kadıoğlu, Deniz Türüç, Garry Rodrigues, Vedat Muriqi, Mevlüt Erdinç Fenerbahçe'de ligde geride kalan 3 haftada sergilediği performansla dikkat çeken tecrübeli futbolcu Emre Belözoğlu, Alanyaspor deplasmanında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Teknik direktör Ersun Yanal'ın Emre'nin yerine orta sahada Luiz Gustavo'yu oynatması bekleniyor. 


Alanyaspor - Fenerbahçe beIN Sports canlı yayın


Süper Lig 4. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe, deplasmanda Alanyaspor'a konuk olacak. Alanyaspor - Fenerbahçe maçı saat 20:00'da başlayacak. Alanyaspor - Fenerbahçe maçını beIN Sports yayınlayacak. Alanyaspor - Fenerbahçe maçını canlı ve şifresiz izlemek için maçın başlamasına kısa süre kala Alanyaspor - Fenerbahçe canlı izle, Alanyaspor - Fenerbahçe şifresiz izle, Alanyaspor - Fenerbahçe bein sports canlı izle, Alanyaspor - Fenerbahçe bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapılmaya başlandı. Alanyaspor - Fenerbahçe maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli olan bilgilere aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz. 

CANLI YAYIN


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!