Maçın 38. dakikada Konyasporlu Bajic'in gördüğü ikinci sarı karttan dolayı oyundan atılmasına büyük tepki gösteren Konyaspor cephesi, 2-0 öne geçtiği mücadelede 10 kişi kaldıktan sonra kalesinde 2 gol gördü ama son dakikada verilen penaltı kararıyla sahadan 3-2 galip ayrıldı.
Alanyaspor - Konyaspor maç özeti ve golleri
Konyaspor ilk yarıda 18. dakikada Berkan Emir'in kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçerken, 38. dakikada Bajic'in golüyle farkı 2'ye çıkardı. Ancak 2. golden sonra maçın kaderi tamamiyle değişti. 30. dakikadan itibaren sarı kartı bulunan Bajic, attığı golden sonra sahaya atılan yabacı maddelere tepki amaçlı ellerini açtı ve hakem Ali Palabıyık tarafından sarı kart gördü. 30. dakikadadan da sarı kartı bulunan Bajic bu kararın ardından oyun dışında kaldı.
Maçın ikinci yarısını 10 kişi oynamak zorunda kalan Konyaspor, Alanyaspor'un gollerine engel olamadı. 57. dakikada Taha Yalçıner'in golüyle farkı 1'e indiren ev sahibi, 60'da Vagner Love'un golüyle beraberliği yakaladı. Kalan dakikalarda iki takımın da gol girişimleri sonuç bulmadı ve maç bu skorla sona erdi.
Alanyaspor - Konyaspor maçında Bajic'in gördüğü kırmızı kart pozisyonu
Atiker Alanyaspor - Konyaspor maçının ilk yarısında Konyasporlu Bajic 30. dakikada sarı kart gördükten 8 dakika sonra takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Bosna Hersekli futbolcu 2. golün ardından tribünlerden atılan yabancı maddelere ellerini açarak tepki gösterdi. Maçın hakemi Ali Palabıyık da bu hareketin ardından Bosna Hersekli futbolcuya sarı kart gördü ve Bajic, iki sarı karttan dolayı oyundan atıldı.
Konyaspor taraftarları özellikle sosyal medyada Ali Palabıyık'a büyük tepki göstererek, "Düdüğünü as!" şeklinde çağrıda bulundu.
SON DAKİKADA PENALTI!
Alanyaspor - Konyaspor maçında 90+4'te Ali Palabıyık Konyaspor lehine penaltı kararı verince bu kez Alanyasporlu futbolcuların büyük itirazı oldu. Kararını değiştirmeyen Ali Palabıyık Konyaspor lehine verdiği penaltı kararının ardından topun başına geçen Vukovic, takımını 3-2 öne geçiren golü kaydetti.


