comScore

Adil Öksüz kimdir, nereli? Adil Öksüz'e ne oldu? (Adil Öksüz FETÖ haberleri)

11 Mayıs 2018, Cuma 15:25
Adil Öksüz kimdir, nereli? Adil Öksüz'e ne oldu? (Adil Öksüz FETÖ haberleri)

Adil Öksüz'ün twitter'da TT olmasının ardından Adil Öksüz twitter'da neden trend topic oldu ve Adil Öksüz'e ne oldu? sorularına insanlar cevap aramaya başladı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın Adil Öksüz açıklamaları dışında Adil Öksüz kimdir, kaç yaşında, nereli? sorularının cevaplarına haberimizden ulaşabilirsiniz. 

FutbolArena - Adil Öksüz twitter'da TT oldu? İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın yaptığı açıklamanın ardından Adil Öksüz kısa süre içinde twitter'da tt oldu. Adil Öksüz'ün twitter'da trend topic ormasının ardından insanlar sosyal medya ve internet ortamında Adil Öksüz kimdir? sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki Adil Öksüz twitter'da neden trend topic oldu? Adil Öksüz kimdir, kaç yaşında, nereli? Adil Öksüz'e dair bilmeniz gereken haberler ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın Adil Öksüz hakkında söylediği sözlere haberin devamından ulaşabilirsiniz. 


Adil Öksüz'e ne oldu?


İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Sözcü'ye konuşarak Adil Öksüz hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Koray Aydın yaptığı açıklamada, "“Şimdi iktidar sahipleri zavallı gençleri içeriye alıp güya FETÖ'cülükten  soruşturma yapıyor süsü vererek, yandaş medyalarında propaganda yapıyorlar. Delil yok. Hiçbir şey yok. Yazık oluyor o masum gençlere. Şimdi de yazılıp, çizilip konuşuluyor: FETÖ imamlarından Adil Öksüz, biliyorsunuz. Devlet tarafından yakalandı. Sonra meçhul bir şekilde serbest bırakıldı. Şimdi bunun ‘Devletin adamı' olduğu söyleniyor ve seçime 15 gün kala güya iktidar tarafından yeni yakalanıp getiriliyormuş gibi seçim malzemesi olarak kullanılacağı iddia ediliyor. Bu kişinin, itirafçı olarak hem İYİ Parti'yi hem CHP içindeki bazı isimleri FETÖ'cü olarak suçlayıp bunu bir seçim kozu olarak kullanabilecekleri her yerde konuşuluyor. Abidik gubidik işlerde bu iktidar çok uzman. Bunları okudukça, ne kadar aciz duruma düştüklerini görüyoruz." ifadelerini kullandı. 


Adil Öksüz kimdir? 


FETÖ terör örgütünün Hava Kuvvetleri imamı' Adil Öksüz, 1967 yılında doğdu. Lisans öğrenimini 1991 yılında Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde tamamlayan Öksüz, yüksek lisansını verdiği Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde öğretim üyesi olarak görev aldı. Ayrıca FETÖ soruşturma ve davalarında, kilit isim olarak sık sık ismi geçen Öksüz'le ilgili en çarpıcı açıklamalardan birisi, 20 Ekim 2017 Cuma günü Bekir Bozdağ'dan geldi. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, FETÖ'cü hain Adil Öksüz ile ilgili, "Birileri saklıyor olabilir, yurtdışına kaçırılmış olabilir ya da birileri infaz etmiş olabilir" dedi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!