comScore

Adanaspor 1-2 Bandırmaspor maç özeti ve golleri (Bandırmaspor'un 3 golü iptal edildi)

27 Aralık 2020, Pazar 18:55
Adanaspor 1-2 Bandırmaspor maç özeti ve golleri (Bandırmaspor'un 3 golü iptal edildi)

Bandırmaspor, TFF 1. Lig'de deplasmanda Adanaspor'u 2-1 mağlup etti. 

FutbolArena - TFF 1. Lig'de Adanaspor ile Bandırmaspor arasında oynanan müsabaka kelimenin tam anlamıyla nefesleri kesti. Bandırmaspor, 90+6'da penaltıdan attığı golle sahadan 2-1 galip ayrılırken, Bandırmaspor'un maçtaki 3 golü iptal edildi. 
 

Adanaspor - Bandırmaspor maç özeti ve golleri


7. dakikada Celil, Bandırmaspor defansının arkasın gönderdiği topu alan Ryan ceza sahsı içine bekletmeden ortasını açtı. Topa yükselen Atalay kafa vuruşu ile meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 1-0
22. dakikada Bandırmaspor'un atağın Selçuk ceza sahası içine ortayı açtı, Traoere kafa ile topu ceza alanına aştırarak altı pasa gönderdi. Furkan topu ıskalamasının üzerine, topu önünde bulunan Doğan Can vuruşunu yaparak meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 1-1
56. dakikada Bandırmaspor kazandığı köşe vuruşunda, ceza sahası içine açılan ortada Pote kafa vuruşunu yaptı. Top üst direkten döndü.
80. dakikada Abdurrahim'in De Vale'ye pas verdi. Topla buluşa Del Valle'nin sert vuruşunda Goran topu son anda çeldi.
82. dakikada Del Valle sol kanattan ceza sahası içerisine ortasını açtı. Pote'nin kafa vuruşunda meşin yuvarlak Goran'da kaldı.
90+6. dakikada penaltı vuruşunu kazanan Bandırspor'da topun başına İshak geçti. Kalenin soluna sert şut çeken İshak topu ağlarla buluşturdu. 1-2

BANDIRMASPOR'UN 3 GOLÜ İPTAL EDİLDİ
56. dakikada Pote ile net bir gol pozisyonunu kaçıran Bandırmaspor'un 58, 69 ve 90. dakikalarda bulduğu goller iptal edildi. Bandırmaspor maçın 90+5. dakikasında penaltı kazandı ve İshak, penaltıyı gole çevirdi. Bandırmaspor, bu skorla sahadan 2-1 galip ayrıldı. 

BANDIRMASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ERKAN SÖZERİ: "BERABERE KALSAYDIK CİĞERİMİZ YANARDI"

Enteresan bir maç oldu. Bizim futbolculuk dönemimizde yada küçüklüğümüzde 3 korner bir penaltı şeklinde mahalle aralarında maç yapardık. Bugün 4 gol attık bir tanesi sayıldı. Ona benzedi sanki. Enteresan bir maç oldu. Cihan Aydın hoca maçın önüne geçti. Ama şunu söyleyebilirim, Cihan Aydın hocayı ve onun gibi genç hakemleri devamlı takip ediyoruz. Pırlanta gibi pırıl pırıl hakem geliyor Türk futboluna. Ama bugün kendisi de kabul edecektir ki kötü günündeydi. Bugün hakikaten emeklerimize yazık olur. Attığımız ofsayt golü tamam, ofsayt olabilir ona baktık ama attığımız iki tane gol, gol olarak neticelendirilmesi gerekiyordu. Buradan güzel daha farklı galibiyetle de ayrıbilirdik ama olmadı. Tabii kendi analizlerini de yapacaktır Cihan hoca. Bundan da dersini çıkaracaktır. ”Maçın geneline bakacak olursak, ilk yarı biraz kötü oynadık. Kötü ve vermemiz gereken pozisyonlar verdik. Nitekim erken bir gol yedik ama çabuk toparlayıp golü bulduk. İkinci yarı yaptığımız hamleler değişiklikler, neticesinde sonrada giren oyuncularında katkılarıyla maçı çevirmesini bildik. Oyuncularımı tebrik ediyorum camiaya hayırlı olsun. Gerçekten kıymetli galibiyet, özellikle aşağıyla bağlarımızı koparmak adına önemliydi. Yukarıya da hedef anlamında önemliydi. O yüzde de kıymetli bir 3 puan. Bugün beraberlik olsaydı ciğerimiz yanardı"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!