comScore

2019 yerel seçimler ne zaman? YSK seçmen sorgulama - Seçmen kağıtları 2019

05 Ocak 2019, Cumartesi 11:05
2019 yerel seçimler ne zaman? YSK seçmen sorgulama - Seçmen kağıtları 2019

YSK tarafından seçmen listeleri belli oldu. YSK seçmen sorgulama sistemi üzerinden 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak seçimde nerede oy kullanacağınızı öğrenebilirsiniz.

2019 yerel seçimi ne zaman? Ülkemizde 2019 yılında yapılacak yerel seçim öcnesinde vatandaşların aklına gelen tek soru yerel seçimin ne zaman olacağı. Yerel seçim için geri sayım başladı. Partiler yerel seçim hazırlığına başladı. Nerede oy kullancağım? sorusunun yanıtı belli oldu. 2019 yerel seçim askılıkları muhtarlara dağıtıldı. Yerel seçim öncesinde seçmen listeleri ise artık internet ortamında da soruşturuluyor. Seçim öncesinde merak ettiğiniz Seçmen listesine nasıl ulaşabilirim? Yerel seçim seçmen listesi sorgulama? soruların cevapları haberimizde.


2019 Yerel seçim seçmen listesi sorgulama, Nerede oy kullanacağım?


YSK seçmen sorgulama sistemi açıldı. 31 Mart 2019 tarihinde Türkiye seçime gidecek. Yerel seçim öncesinde seçmen listeleri ise yayınlandı. Muhtarlara gönderilen seçmen listelerine artık internet üzerinden de ulaşılabiliyor. Seçmen listesine ulaşmak için YSK'nin resmi internet sitesine giremek gerekiyor. Nerede oy kullanacağım? sorusunun yanıtı haberimizde.

İNTERNET ÜZERİNDEN ULAŞILABİLİYOR
YSK resmi internet sitesinde seçim listeleri belli oldu. Vatandaşlar nerede oy kullanacağım? sorusunun yanıtını arıyor. YSK internet sitesinden seçmen listelerine ulaşılabiliyor. Nerede oy kullanacağınızı merak ediyorsanız aşşağıda yer alan linke tıklamanız yeterli olacaktır.
 

NEREDE OY KULLANACAĞIM? ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN


2019 Yerel seçimi ne zaman? Seçim tarihi ne zaman?


2019 yılında yapılacak olan belediye seçimi 31 Mart tarihinde yapılacak. Partiler seçim çalışmasına şimdiden başlamış durumda. AKP ve MHP kurdukları Cumhur İttifakı ile seçime girerken CHP ve İYİ Parti ise kurtukları Millet İttifakı ile seçime girecek. Seçim öncesi partiler il ve ilçelerde belirledikleri adayları açıkladı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!