comScore

2018 Dünya Kupası yarı final eşleşmeleri (Dünya Kupası Yarı Final maçları ne zaman?)

08 Temmuz 2018, Pazar 00:40
2018 Dünya Kupası yarı final eşleşmeleri (Dünya Kupası Yarı Final maçları ne zaman?)

2018 Dünya Kupası Yarı Final maçları. Dünya Kupası'nda yarı final eşleşmeleri. 2018 FİFA Dünya Kupası'nda yarı final eşleşmeleri belli oldu mu? Dünya Kupası'nda Yarı finale kalan Fransa, Belçika, Hırvatistan ve İngiltere'nin maç takvimi belli oldu.

FutbolArena - 2018 FİFA Dünya Kupası'nda bu akşam oynanan mücadeleler ile birlikte yarı finalistler belli oldu. İngiltere karşı karşıya geldiği İsveç'i 2-0'lık skor ile mağlup ederken Hırvatistan Milli Takımı seri penaltı atışlarında Rusya Milli Takımı'nı eleyerek adını yarı finale yazdırdı. Fransa, Belçika, Hırvatistan ve İngiltere maçları ne zaman, hangi tarihte? Detaylar haberimizde.


Dünya Kupası Yarı Final Eşleşmeleri Nasıl Oldu?


Dünya Kupası adım adım finale doğru gidiyor. Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda bu akşam oynanan mücadeleler sonucunda yarı final eşleşmeleri netleşti. Yarı finale kalan Fransa, Belçika, Hırvatistan ve İngiltere'nin maç takvimi belli oldu.

İŞTE YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ VE TARİHLERİ

Çeyrek finalde Uruguay'ı 2-0'lık skor ile mağlup eden Fransa, turnuvanın favori takımlarından Brezilya'yı eleyen Belçika ile karşılaşacak. 

Bu akşam oynanan mücadelede İsveç'i mağlup eden İngiltere, seri penaltı atışları sonucunda turnuvanın ev sahibi Rusya'yı eleyen Hırvatistan ile karşılaşacak.

Fransa - Belçika (10 Temmuz Salı, 21.00) 

Hırvatistan - İngiltere (11 Temmuz Çarşamba, 21.00)

Dünya Kupası Haberleri FutbolArena'da

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!