comScore

1 Dolar kaç TL? Dolar 6 TL mi oldu? Dolar neden yükseldİ? (Recep Tayyip Erdoğan dolar açıklaması)

10 Ağustos 2018, Cuma 09:29
1 Dolar kaç TL? Dolar 6 TL mi oldu? Dolar neden yükseldİ? (Recep Tayyip Erdoğan dolar açıklaması)

Son dakika Dolar 6 TL oldu. Dolar 10 Ağustos Cuma gününe 6 TL üzerini görerek başladı. Dolar bugün kaç TL oldu? Dolar 6 TL mi oldu? 1 Dolar kaç TL. 10 Ağustos Cuma günü Dolar kuru ile ilgili tüm gelişmeler haberimizde.

FutbolArena - Son dakika Dolar günü 6 liranın üzerinde açtı. Dolar kurunda son dakika gelişmesi. Dolar neden 6 lira oldu? Dolar 6 lira mı oldu? Dolar flaş bir gelişme ile günü 6 TL üzerinde açtı. Dolar üzerinde bir anda çıkan bu yükseliş vatandaşlarda tedirginlik yarattı. Dolar kaç tl oldu? Bugün dolar kaç tl? Dolar neden yükseliyor? Doların yükselme sebebi nedir? Dolar rahip yüzünden mi yükseliyor? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Dolar açıklamasından sonra Dolar kuru günü 6 liranın üzerinde tarihi bir rekor yaparak başladı. Dolar düşecek mi? Dolarda ki yükseliş devam edecek mi? Dolar ne zaman düşecek tüm bu sorularınızın yanıtı haberimizde.


Dolar 6 TL mi oldu? Dolar kaç TL? Dolar bugün 6 TL mi oldu?


Dolar kaç TL oldu? 10 Ağustos Cuma günü Dolar kuru açılış seansında 6 lirayı buldu. Dolar güne kaç tl ile başladı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün akşam Rize'de yaptığı açıklamadan sonra yarın Dolar kurunun seyri merak ediliyordu. Dolar kuru güne 6 TL üzerinde başlayarak büyük bir yükseliş gösterdi. Özellikle Dolar üzerinden borcu olan vatandaşlar ise internette en çok Dolar kaç TL oldu? Dolar bugün kaç tl? Dolar 6 TL mi oldu sorularına yanıt aradı.

Dolar kuru güne 6 lira üzerinde başladı. 10 Ağustos Cuma günü saat 9:30 itibari ile Dolar kuru piyasalarda 6,0494 olarak görülmekte. Dolar güne %8.9 oranında rekor büyüme ile başladı. Dolar bir saat içerisinde yaklaşık %10 büyüme gösterdi.


Dolar düşecek mi? Recep Tayyip Erdoğan'dan Dolar açıklaması


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz akşam memleketi Rize'de vatandaşlara hitap etti. Erdoğan konuşmasında 'Onların Doları varsa bizim de Allah'ımız var' diyerek vatandaşlara dolar kuru hakkında seslendi.
 

GÜNCEL DOLAR KURU TAKİBİ İÇİN TIKLAYIN


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!