comScore

1 dolar kaç TL? Canlı dolar fiyatları (Dolar ne kadar oldu? Dolar fiyatı 2 Mayıs 2019 Perşembe)

02 Mayıs 2019, Perşembe 15:05
1 dolar kaç TL? Canlı dolar fiyatları (Dolar ne kadar oldu? Dolar fiyatı 2 Mayıs 2019 Perşembe)

Türkiye'de Dolar fiyatları en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Haftaya sakin başlayan ABD Doları'nda ufak hareketlenmeler yaşanıyor. Dolar kaç TL oldu? Dolar ne kadar? Dolar kuru, bugün dolar fiyatı ve canlı dolar fiyatı için yapılan sorguların cevabı haberimizde.

Dolar kaç TL oldu? Canlı dolar fiyatları 2 Mayıs 2019 Perşembe günü durağanlığını sürdürdü. Geçen hafta yükselişe geçen ABD Doları, bu hafta stabil durumda kaldı. Dolar ne kadar? Dolar kuru, bugün dolar fiyatı ve canlı dolar fiyatı, 1 Dolar kaç TL gibi sorgular yapmaya başladı. Dolar ve TL hakkındaki son gelişmeler haberimizde.
 

Dolar düştü mü? Dolar yükseldi mi? (2 Mayıs 2019 Dolar fiyatı)


Türkiye'de 1 ABD Doları, 2 Mayıs 2019 Perşembe günü 1 kuruş yükseliş yaşadı. 1 Dolar şu anda 5,97 Türk Lirası değeri taşıyor. Ülkemizde bu hafta yaşanan siyasi ve ekonomik olaylara dolar tepkisiz kaldı. Pazartesi gününü 5,95 ile kapatan ABD Doları, Salı günü 2 kuruş yükselirken, Çarşamba gününü ise 1 kuruş düşüş ile tamamladı. Dolar 2 Mayıs 2019 Perşembe günü ise sadece 1 kuruş yükselerek 5,97 seviyesine geldi.

Öte yandan bir diğer önemli kur olan Euro, aynı şekilde 1 kuruş değer kazandı. 1 Euro piyasada 6,69 Türk Lirası değerinde işlem görüyor.


 

Canlı Dolar fiyatı takip etme sitesi


Türkiye'de ABD Doları'nda yaşanan hareketlik Mayıs'ın ilk haftasında durağan döneme geçti. Önemli bir yükseliş ve düşüş yaşamayan ABD Doları'na yatırım yapan vatandaşlar Canlı dolar fiyatlarını araştırmaya başladı. Doların Türkiye'deki geleceği belirsizliğini korurken, piyasadaki yüksek fiyatlar dolardan etkilenmeye devam ediyor. Doları yakından izlemek için kullanıcılarCanlı Dolar fiyatı takip etme sitesi arıyor. Canlı dolar fiyatı takibini yapmak için haberimizde yer alan canlı dolar takip linkine tıklayarak anbean dolar fiyatlarındaki değişimleri takip edebilirsiniz. 

CANLI DOLAR TAKİP İÇİN TIKLA!

Son dakika Aktüel Haberler FutbolArena'da.

 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!