comScore
1 / 6

Fenerbahçe'de hesaplar tutmadı! Galatasaray sonrası...

 

FutbolArena - Fenerbahçe, ligin ikinci yarısına da 11 puan kaybıyla başladı. 

 

2 / 6
Sezon başı Finansal Fair Play sebebiyle takımı geç oluşturan ve yeni bir yapılanmaya giden sarı-lacivertliler bu nedenle ligin başında ciddi puan kayıpları yaşamıştı.
3 / 6

Fenerbahçe ikinci yarıda da Galatasaray derbisine kadar yine 11 puan kaybetti. Teknik heyetin hedefi bu bölümde maksimum 4 puan kayıpla devam edebilmekti. Hesaplar tutmadı, zirve yarışında bir anda geride kalındı.
4 / 6

İkinci yarı başında Akhisar, Galatasaray, Gençlerbirliği maçlarından kayıp beklenmezken Beşiktaş derbisinden ise en az 1 puan ile dönülebileceğinin tahminleri yapılmıştı. Başakşehir maçındaki galibiyete rağmen ciddi puan kaybının önüne geçilemedi.
5 / 6

Derbi ve zirve maçlarının bitmesiyle birlikte kalan 8 haftada sarı-lacivertli takım tüm maçlarını kazanmanın planlarını yapıyor.
6 / 6
Teknik heyet, takıma özellikle ligin ilk yarısını örnek gösteriyor. Mücadeleyi bırakmadan ilk yarıda olduğu gibi şimdi de durumu toparlayabileceklerini ifade ediyor.

Milliyet