comScore

Zenit Zenit

Mircea Lucescu, Zenit ile Şampiyonlar Ligi bileti alamadı

21 Mayıs 2017, Pazar 18:47
Mircea Lucescu, Zenit ile Şampiyonlar Ligi bileti alamadı

Mircea Lucescu yönetimindeki Zenit, Rusya'da sezonu 3. sırada tamamladı ve UEFA Şampiyonlar Ligi biletini alamadı.

FutbolArena - Zenit, Rusya Premier Lig'in son haftasında Lokomotiv Moskova'yı 2-1 mağlup etmesine rağmen ikincilik koltuğuna otumayı başaramadı. Teknik direktör Mircea Lucescu'nun takımı Şampiyonlar Ligi'nin dışında kaldı.
 

Mircea Lucescu Zenit'ten ayrılacak mı?


Mircea Lucescu yönetimindeki Zenit, Rusya'da sezonu 3. sırada tamamladı ve UEFA Şampiyonlar Ligi biletini alamadı. Gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Zenit, Ukraynalı çalıştırıcı ile de yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Zenit yöneticilerinin geçtiğimiz haftalarda verdiği ayrılık sinyalini yakında uygulaması ve Lucescu'nun gönderilmesi bekleniyor.

Mircea Lucescu yıllar sonra ayrıldığı Shakhtar Donetsk ile birçok kez Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmiş ve taraftarlarının kalbinde taht kurmuştu.
 

Lokomotiv Moskova - Zenit maçı kaç kaç bitti?


Mücadeleye baskılı başlayan Zenit, 33. dakikada Aleksandr Kokorin'in golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı Zenit'in 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.
İkinci yarıda Lokomotiv Moskova, tüm ataklarına rağmen Zenit defansının kilidini açmayı başaramadı. 83. dakikada sahneye çıkan Zenit oyuncusu Danny, Lokomotiv Moskova'ya son darbeyi indirdi ve ağları sarstı.

Zenit, Lokomotiv Moskova deplasmanından 2-0 galibiyetle ayrıldı. Ancak CSKA Moskova'nın da kazanmasıyla ikincilik koltuğunu ele geçiremedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!