comScore

Yılmaz Vural'dan Fatih Terim'e çağrı

13 Kasım 2016, Pazar 23:37
Yılmaz Vural'dan Fatih Terim'e çağrı

Yılmaz Vural, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e Kosova maçının ardından çağrıda bulundu. 

FutbolArena - Yılmaz Vural, Türkiye - Kosova maçının ardından Fatih Terim'in basın toplantısıyla ilgili konuşurken, Terim'in göreve devam etmesi halinde hatalar yapabileceğini söyledi. 

"FATİH TERİM GÖREVE DEVAM EDERSE DAHA FAZLA HATA YAPABİLİR."
Telegol'e konuşan Yılmaz Vural, Fatih Terim hakkında; "Göreve devam ederse daha fazla hata yapabilir. Basın toplantısında görüyoruz. Sürekli bir savunma içinde. Hocamız zeki adam. Teknik taktik konuşmuyor. Çünkü teknik taktik konuşulacak o kadar şey var ki. Ancak işte konuşulmuyor."  dedi. 

'TÜRKİYE FUTBOL DİREKTÖRÜ OLMAK ÖYLE KOLAY İŞ DEĞİL."

Yılmaz Vural'ın açıklamalarının devamı şu şekilde:

Fatih hoca bana sorarsanız hata yapıyor. Sürekli bu görevi kabul etmesi oldu. Öyle Türkiye Futbol Direktörü olmak kolay iş değil. Herkes altından kalkamaz. Ortada ekip yok. Türkiye Futbol Direktörü var. Fatih Terim nasıl bu işi kabul edip de altından kalkacağını düşündü? Bence en büyük hatası bu oldu. Milli takıma 3. gelişi çünkü. Şöyle de bir şey var, Fatih Terim yokken gelsin istiyoruz. Varken de gitsin istiyoruz. Böylesine önemli bir isme karşı güvenimiz dahi yok. Durum vahim." 

"600 MİLYON DOLARI İSTERSEN İNSAN UTANIR. 

Kulüpler olarak bizim değerimiz 600 milyon dolar diyoruz. İnsan bu parayı isterken utanır. Beşiktaş-Napoli maçına gittim.  1 tane Türk oyuncu yok. Alanyaspor-Kasımpaşa maçına gittim. Alanya'da 10 tane yabancı. "40-50 yıldır futbolun içindeyim. Futbolu kimin idare ettiğini hala bilmiyorum. Bakın basketbolda Harun Erdenay'dan sonra Hidayet Türkoğlu Federasyon başkanı oldu. Futbolda niye yapamıyoruz bunları? Sorunlarımız o kadar basit ki... En basitinden söylüyorum. Yalçın Ayhan kadrodayken Mehmet Topal niye stoperde oynuyor? Maceraya ne gerek var?"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!