comScore

Yıldırım Demirören ve Arda Turan arasında büyük çelişki

14 Haziran 2017, Çarşamba 23:00
Yıldırım Demirören ve Arda Turan arasında büyük çelişki

TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Arda Turan'ın Makedonya maçı sonrası Arda'nın basın toplantısından önce yaşananlarla ilgili olarak yaptıkları açıklamalar birbirinden oldukça farklı. 

FutbolArena Detay - Türkiye Futbol Federasyonu Yıldırım Demirören, TRT Spor'da katıldığı programda Ersin Düzen'in sorularını yanıtladı. Demirören, Makedonya maçı sonrası milli takım uçağında Arda Turan'ın, Bilal Meşe'ye saldırmasıyla ilgili yaşananları anlattı. Ancak Yıldırım Demirören'in özellikle Arda Turan'ın basın toplantısında yaşananlarla ilgili söyledikleriyle, Arda'nın konuşmaları arasında ciddi bir çelişki söz konusu. 

YILDIRIM DEMİRÖREN NELER SÖYLEDİ?
Yıldırım Demirören yaptığı açıklamada, "Arda Turan olayını uçaktan indikten sonra öğrendim. Bana mesaj atıldı olaydan hemen sonra. Arda, Fatih Terim ile görüştükten sonra beni aradı. Ancak ne konuştuğumuzu söyleyemem. Özel bir konuşmaydı çünkü. Milli takımı bıraktıktan sonra Arda'yı aradım. Üzüldüğümü ve tekrar kendisiyle konuşmak istediğimi söyledim." ifadelerini kullandı. 


Arda Turan'ın milli takımda Bilal Meşe'ye saldırma olayı


Arda Turan'ın Makedonya maçı sonrası uçakta gazeteci Bilal Meşe'ye saldırmasının ardından milli takımı bırakması gündemi uzun süre meşgul ederken, konuyla ilgili olarak Arda Turan ve Yıldırım Demirören'in açıklamaları birbirine ters düştü. 

YILDIRIM DEMİRÖREN VE ARDA FARKLI KONUŞTU
Yıldırım Demirören, TRT Spor'da katıldığı programda Arda Turan'a destek olurken, "Arda'nın elindeki metinde biliyoru, özür dilemek adamlıktır yazıyordu. Ayrıca eğer gazeteciler basın toplantısını terk etmeseydi Arda Turan metni okuyacaktı. Böyle bir duyum aldım." ifadelerini konuştu. 



ARDA: "TERK ETTİKLERİNİ GÖRMEDİM"

Arda Turan ise Yıldırım Demirören'in sözlerine nazaran Fatih Terim'in Kosova maçı sonrası basın toplantısının ardından NTV Spor canlı yayına bağlanarak, "Gazetecilerin basın toplantısını terk ettiklerini görmedim." dedi. Arda'nın bu açıklamasına özellikle spor kamuoyundan tepki gelirken, basın toplantısının resimlerine göz atıldığında Arda'nın gazetecilerin basın toplantısını terk ettiğini görmemesinin imkansız olduğu ifade edildi. 

Ay Yıldızlı takımımızla ilgili son dakika gelişmelerine Milli Takım Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!