comScore

Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan olay paylaşım - Yeşim Ceren Bozoğlu 45 kilo verdi (Yeşim Ceren Bozoğlu kimdir?)

17 Nisan 2018, Salı 11:36
Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan olay paylaşım - Yeşim Ceren Bozoğlu 45 kilo verdi (Yeşim Ceren Bozoğlu kimdir?)

Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan cesur pozlar. 45 kilo vererek zayıflayan ve güzel bir fiziğe kavuşan Yeşim Ceren Bozoğlu sosyal medya hesabından cesur pozlar paylaştı. İşte Yeşim Ceren Bozoğlu'nın tatilde paylaştığı olay fotoğraf.

FutbolArena - Geçtiğimiz günlerde 45 kilo vererek büyük şaşkınlık yaratan Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan cesur pozlar. Fazla kilolarından kurtulan sinema ve dizi oyuncusu Yeşim Ceren Bozoğlu yeni fiziği ile cesur pozlar verdi. Yeşim Ceren Bozoğlu nasıl zayıfladı? Yeşim Ceren Bozoğlu 45 kilo nasıl verdi? Tüm bu sorularınızın cevabı haberimizde.


Yeşim Ceren Bozoğlu nasıl zayıfladı?


100 kiloya ulaşarak sağlık problemleri yaşamaya başlayan sinema ve dizi oyuncusu Yeşim Ceren Bozoğlu sıkı bir diyete girerek 45 kilo vermişti. Yeşim Ceren Bozoğlu verdiği kilolardan sonra spor yaparak sıkılaşmış ve güzel bir fiziğe kavuşmuştu. Sinema ve dizi oyuncusu Yeşim Ceren Bozoğlu, tatil yaptığı sırada paylaştığı fotoğraf ile görenleri kendisine hayran bıraktı.


Yeşim Ceren Bozoğlu kimdir? Yeşim Ceren Bozoğlu İnstagram


Yeşim Ceren Bozoğlu, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, yönetmen, seslendirme sanatçısı, eğitmen. Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Oyunculuk Bölümü mezunu olan Yeşim Ceren Bozoğlu, sanat yaşamına tiyatro ile başladı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!