comScore

Yeni Malatyaspor Yeni Malatyaspor

Yeni Malatyaspor'da Ertuğrul Sağlam'dan Fatih Terim açıklaması

29 Temmuz 2017, Cumartesi 14:17
Yeni Malatyaspor'da Ertuğrul Sağlam'dan Fatih Terim açıklaması

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Türkiye Futbol Direktörlüğü görevinden istifa eden Fatih Terim hakkında konuştu. 

FutbolArena - Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona dair taraftarların beklentileri ve takımın hedefleri hakkında konuşurken, Türkiye Futbol Direktörlüğü görevinden istifa eden Fatih Terim hakkında da açıklamada bulundu. 
 

Ertuğrul Sağlam'dan Fatih Terim istifa açıklaması


Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Fatih Terim'in istifasıyla ilgili olarak, "A Milli Futbol takımımızın başında yer alan Fatih hoca için alınan bu karar umuyorum ki Türk futbolu adına hayırlı bir karar olur. Türkiye Futbol Federasyonumuz ülkemizde bu görevi layıkıyla yapabilecek antrenörler içinden milli takımımıza katkı sağlayacak bir ismi göreve getirecektir." ifadelerini kullandı. 

"MALATYA BİZDEN BAŞARI BEKLİYOR"
Ertuğrul Sağlam, Yeni Malatyaspor'da bu sezona dair de açıklamalarda bulunurken, "eknik Direktörlük görevini yürüttüğümüz Yeni Malatyaspor'un taraftarları ekibimize güveniyor ve yeni sezonda bizlerden başarı bekliyor. İyi bir sezon geçirmek adına hazırlıkları sürdürdüğümüz bu dönemde bizlerin de yapması gereken tüm enerjimizi bu doğrultuda harcamak. Bizlere verilen güveni boşa çıkarmamak ve görevimizi kayıkıyla yerine getirmek adına çalışıyoruz. Osmanlıspor maçı ile başlayacağımız Süper Lig'in 2017/18 sezonunda alacağımız güzel sonuçlarla Malatya hakını sevindireceğimize inanıyoruz." ifadelerini kullandı. 

Sarı Siyahlı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Malatyaspor Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!