comScore

West Ham United West Ham United

West Ham Başkanı David Gold'tan Slaven Bilic'e mesaj

31 Mart 2017, Cuma 18:28
West Ham Başkanı David Gold'tan Slaven Bilic'e mesaj

West Ham United'ın Başkanı David Gold, takımın teknik direktörü Slaven Bilic hakkında konuştu.

FutbolArena - İngiltere Premier Lig'in köklü ekiplerinden West Ham United, 2 sezondur takımı çalıştıran Hırvat teknik direktörü Slaven Bilic ile yola devam etmeyi planlıyor.

West Ham United'ın başkanı David Gold, son 3 maçını kaybeden Bilic'in arkasında durdu ve İngiliz basınınca geleceği tartışılan Hırvat teknik adam Bilic hakkında açıklamalarda bulundu.


Slaven Bilic West Ham United'ta kalacak mı?


"Ben, yönetim ve Slaven arasında hiçbir sorun yok." diyen Gold, "Yönetim kurulu toplantılarımızda Bilic'in geleceği hiç tartışılmadı." şeklinde konuştu.. 
Bilic'in karakterini beğendiğini de söyleyen Gold, "Teknik direktörümüzden memnunuz. O, harika biri ve onu çok seviyorum. Tutkuyla işini yapıyor ve böyle kişileri beğenirim." ifadelerini kullandı.


David Gold: "Slaven Bilic gelecek sezon da West Ham'da"


Takımın lig performansı hakkında gelen soruyu da cevaplayan David Gold, "2-3 sıra daha yukarıda olmayı tabii ki isterdik. Lider Chelsea dışında ligdeki her takım bunu ister ama bu bir sorun değil. Bilic, bu ve önümüzdeki sezon takımının başında kalacak." dedi. 

2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarında Beşiktaş'ı çalıştıran Slaven Bilic ile ikinci sezonunu yaşayan West Ham United, Premier Lig'de 29 hafta sonunda 33 puanla 12. sırada yer alıyor. West Ham geçen sezon ise ligi 62 puanla 7. sırada bitirmişti. West Ham kalan 9 maçı da kazansa bile 60 puanla sezonu tamamlayabilecek ve geçen sezonun gerisinde kalmış olacak. 


Slaven Bilic'in West Ham'a yaptırdığı transferler eleştiriliyor


Slaven Bilic bu sezon özellikle yaptırdığı transferler nedeniyle eleştirildi. Juventus'tan Simone Zaza ve Beşiktaş'tan Gökhan Töre'yi kiralayan West Ham bu oyuncularından neredeyse hiç verim alamadı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!