comScore

Villarreal Villarreal

Enes Ünal'ın Villarreal - Real Betis maçında attığı gol (İZLE)

10 Eylül 2017, Pazar 23:58
Enes Ünal'ın Villarreal - Real Betis maçında attığı gol (İZLE)

Enes Ünal, La Liga'da ilk golünü Real Betis karşısında attı.

FutbolArena - Enes Ünal bu sezon transfer olduğu Villarreal'de ilk golünü 3. hafta maçında Real Betis karşısında kaydetti.

Sezon başında Manchester City'den 14 milyon euro karşılığında transfer edilen Enes Ünal böylece ilk golünü atmış oldu. 
Sezonun ilk maçında Levante deplasmanında ilk 11'de oynayan ve 90 dakika sahada kalan Enes Ünal, Villarreal'in Bacca transferinin ardından 2. maçta yedek oturmuştu ve Real Sociedad deplasmanında son 20 dakikada oyuna girmişti. 

ENES ÜNAL'IN GOLÜ VE MAÇIN ÖZETİ


Enes Ünal'ın Real Betis'e attığı gol


Enes Ünal, 3. maçta da sonradan oyuna girdi. 69'da Bacca yerine oyuna giren Enes, 77. dakikada Alvaro Gonzalez'in asistinde savunma arkasına sarktı ve üst ağlara net bir vuruş yaparak ilk golünü kaydetti. 

Bu golle Villarreal 3-1 öne geçerken aynı zamanda sarı denizaltılar ilk galibiyetini de almış oldu. Villarreal-Real Betis maçında İngiliz spiker: "Ne harika bir vuruş. 3-1. Enes Ünal ne kadar sert bir gol vuruşu yaptı." ifadelerini kullandı. 


Villarreal - Real Betis maçı kaç kaç bitti?


Villarreal bu maçta 11. dakikada yediği golle 0-1 yenik duruma düşse de Bacca, Samu Castillejo ve Enes Ünal'ın golleriyle sahadan 3-1 galip ayrıldı ve ilk puanlarını da almış oldu. Villarreal ve Real Betis 3. haftayı 3'er puanla kapattılar.

La Liga ile ilgili tüm gelişmeleri La Liga Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!