comScore

Türkiye - İngiltere Ampute Milli Takımı final maçı saat kaçta, hangi kanalda?

08 Ekim 2017, Pazar 23:23
Türkiye - İngiltere Ampute Milli Takımı final maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye ile İngiltere Ampute Milli Takımları Avrupa Futbol Şampiyonası finalinde karşı karşıya geliyor. Türkiye - İngiltere Ampute Milli maç saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

FutbolArena - Türkiye Ampute Milli Takımımız gururumuz olmayı sürdürüyor. Ampute Avrupa Futbol Şampiyonası'nda finale kadar yükselen Milli Takım, finalde İngiltere ile karşı karşıya geliyor.


Türkiye - İngiltere Ampute Milli Maç Vodafone Park'ta biletler bedava!


Ampute Milli Takım futbolcularımızın isteği üzerinde, Türkiye'de oynanan Ampute Avrupa Futbol Şampiyonasının finali, Vodafone Park'ta oynanıyor. Vodafone Park'ta zemin yenileme çalışmaları olmasına rağmen Ampute Milli futbolcuların isteğini geri çevirmeyen Beşiktaş, Vodafone Park'taki çim yenileme çalışmalarını durdurdu ve kapılarını Ampute Milli Takıma açtı. 

Öte yandan TFF de yaptığı açıklamayla Milli Takım ile İngiltere arasında Vodafone Park'ta oynanacak final maçının bedava olduğunu duyurdu. 
GALATASARAY BAŞKANI DURSUN ÖZBEK'TEN TEBRİK

Ampute Milli Takımımızın Polonya ile oynadığı yarı final maçını tribünden izleyen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, galibiyetin ardından sahaya inerek tüm futbolcuları tek tek tebrik etti. Dursun Özbek maçın ardından yaptığı açıklamada, "Harika oynadılar. Hepsini tebrik ediyorum. Bu akşam göğsüm kabardı. Final maçına bütün Galatasaray taraftarlarını çağıracağım." diye konuştu. 
 

Ampute Milli Takımı final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?


Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası yarı finalinde Polonya ile karşılaşan Milli takım Rahmi ve Serkan'ın golleriye sahadan 2-0 galip ayrılarak finalde İngiltere'nin rakibi oldu. 

Ay-Yıldızlılar, şampiyonadaki ilk iki maçında Almanya'yı 7-0 ve Gürcistan'ı 9-0'lık skorla geçerken İspanya'yı da 4-0'la devirmişti. Ampute Milli Takım çeyrek finalde de Rusya'yı 2-1'le geçti ve yarı finalde Polonya'yı 2-0 devirdi. Milli Takımın finalde rakibi İngiltere olacak..

Türkiye - İngiltere Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası finali 9 Ekim Pazartesi saat 19:00'da Vodafone Park'ta oynanacak. Bu müsabakayı yine TRT Spor naklen yayınlayacak. Biletler ise ücretsiz. 

Milli Takım ile ilgili tüm gelişmeleri Milli Takım Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!