comScore

Manchester City Manchester City

Transfer Haberleri: Aleksandar Kolarov kimdir?

02 Haziran 2016, Perşembe 14:28
Transfer Haberleri: Aleksandar Kolarov kimdir?

Manchester City'de forma giyen  Aleksandar Kolarov kimdir? Aleksandar Kolarov ile ilgili bilmeniz gerekenler burada.

FutbolArena - Premier Lig ekiplerinden Manchester City'de forma giyen Aleksandar Kolarov ile ilgili transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Sırp futbolcuyla ilgili bilmeniz gereken tüm bilgileri bir araya getirdik.


Aleksandar Kolarov kimdir? Aleksandar Kolarov transfermarkt - Aleksandar Kolarov'un oynadığı takımlar


30 yaşındaki Kolarov kariyerin ülkesinde Cukaricki takımında başladı. 2006 yılında Belgrad'a transfer olan başarılı sol bek, 1 yıl aranın ardından Lazio'nun yolunu tuttu. Burada yıldızını parlatan Kolarov 2010 yılında 22 milyon Euro bonservis bedeliyle Manchester City'ye transfer oldu. Kolarov bu sezon 29 resmi maçta forma giydi ve 3 gol, 5 asistlik performans sergiledi.
Kolarov, Sırbistan U-21 Millî Takımı'nın 2007 Avrupa 21 Yaş Altı Futbol Şampiyonası kadrosunda yer almıştır. O turnuvadaki Sırbistan kadrosunun önemli futbolcularından olan Kolarov, Turnuvanın Takımı'nda da yer almıştır.
Kolarov, Sırbistan A Millî Takımı'nın 2008 Pekin Olimpiyatları ve 2010 FIFA Dünya Kupası kadrosunda da yer almıştır. Kolarov, Sırbistan A Millî Takımı'ndaki ilk maçına ise 2008 Yaz Olimpiyatları çerçevesinde Avustralya ile oynadıkları maçta çıkmıştır.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!