comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı'ya Monaco'dan servet

22 Kasım 2017, Çarşamba 11:26
Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı'ya Monaco'dan servet

Trabzonspor forması ile 20 yaşında yaptığı çıkış ile Avrupa'da birçok takımın transfer listesine giren Yusuf Yazıcı için Monaco takımı servet ödemeye hazır.

FutbolArena - Trabzonspor alt yapısından yetişen ve göstermiş olduğu performans ile Türkiye A Milli Takım'a kadar yükselen Yusuf Yazıcı'ya Fransa'nın köklü ekiplerinden Monaco talip oldu. Fransız ekibi, yüklü bir miktar bonservis bedeli ile bordo mavili takımın kapısını çalmaya hazırlanıyor.


Monaco'dan Yusuf Yazıcı'ya 16 milyon Euro


Trabzonspor forması ile Avrupa'da dev kulüplerin dikkatini çeken Yusuf Yazıcı'nın son talibi Fransa'nın köklü kulüplerinden ve son şampiyon Monaco oldu. Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre, Monaco, Yusuf Yazıcı'yı transfer etmek için gemileri yaktı. Kırmızı-beyazlı kulüp, 16 milyon Euro'luk bir bütçe ile Trabzonspor'un kapısını çalacak. Transfer gerçekleşirse Yusuf, Türkiye'den Avrupa'ya giden en pahalı oyuncu olacak.


Yusuf Yazıcı'nın Trabzonspor performansı ve golleri


Trabzonspor forması ile geçtiğimiz sezondan beri Süper Lig'de forma giymeye başlayan Yusuf Yazıcı bu süreçte takımı adına 36 karşılaşmada süre alırken, 8 gol 10 asistlik performans üretti. 20 yaşındaki yıldız oyuncunun Trabzonspor ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Bordo Mavili takımla ilgili tüm gelişmelere Trabzonspor Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!