comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Muharrem Usta aday olacak mı? Açıkladı

12 Mart 2018, Pazartesi 22:15
Muharrem Usta aday olacak mı? Açıkladı

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Akhisarspor maçının ardından erken seçim hakkında açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Trabzonspor'da geçtiğimiz hafta Beşiktaş karşısında alınan mağlubiyetin ardından hafta arası FIFA'dan gelen transfer yasağı üzerine yönetim kurulu toplantısından olağanüstü genel kurul kararı çıktı. Muharrem Usta, Akhisarspor - Trabzonspor maçının ardından aday olup olamyacağı konusunda açıklamalarda bulundu. 


Muharrem Usta'nın erken seçim kararı


Trabzonspor'da hafta arası Başkan Muharrem Usta ve yönetim kurulu arasında gerçekleşen toplantıdan erken seçim kararı çıkmıştı. Bu gelişmenin ardından seçimlerde Muharrem Usta'nın aday olup olmayacağı merak konusu. Muharrem Usta maçın ardından A Spor'a şunları söyledi:

"CİDDİ TALİHSİZLİKLER YAŞADIK"
Bence iyi bir takımımız var ama bu sene ciddi talihsizlikler yaşadık. Çocukların hepsini tebrik ediyorum, güzel bir maçtı. 

"İLLA BU SENE OLMAYABİLİYOR"

Futbolda sürekli başarının peşinde olduğunuzda mutlaka hedefe ulaşıyorsunuz. Hala geriye dönüp baktığımızda 3-0'dan 4-3 Alanyaspor maçını, Gençlerbirliği maçında atamadığımız penaltıyı, Göztepe ve Konyaspor maçlarını hatırlıyorum. Bütün bunlar futbolun içinde şans faktörünü gösteriyor. Olmadı ama daha sonra olmayacak anlamına gelmiyor. Yeniden geleceğe bakmak, geleceği yeniden planlamak gerekiyor ama Trabzonspor'un her zaman yukarıya oynaması lazım. İlla bu sene olmayabiliyor. Üstüne koyarak devam etmek lazım. 

ADAY OLACAK MI?

Daha belki bunun adını koymamız doğru olmaz. Bütün camiaya şunu söylemek isterim, ben ve ekibim çok zor süreçlerden geçirdik. Trabzonspor'u ekonomik olarak zor şartlarda devraldık. Kulübümüzün ekononmik olarak iyi şartlara getirmemiz gerekiyor. 

"HERKES YAPTIĞI BORCU KAPATSIN"

Asla Trabzonspor'a zarar veren bir başkan olmayacağım. Bu kulübü bu hale kim getirdiyse, kulübü euro cinsinden ne kadar borçla aldıysak o borçla bırakmayı taahhüt ediyorum bundan. Eski başkanlara da sesleniyorum. Onlar da bunu yapsın."

"BU KULÜBÜN 40 MİLYON EURO BORCU VARDI"

Trabzonspor'un 40 milyon euro borcu vardı. Ben dahil tüm başkanlar kulübe yaptıkları borçları ödesin. Yeniden 40 milyon euro'ya indirelim bu rakamı. 2010/11'de borç rakamı buydu ve herkes yaptığı borcu kapasın. Bunu söylüyorum."

Son dakika Trabzonspor Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!