comScore

Galatasaray Galatasaray

Son Dakika Galatasaray Haberleri (20 Şubat 2017 Pazartesi)

20 Şubat 2017, Pazartesi 00:05
Son Dakika Galatasaray Haberleri (20 Şubat 2017 Pazartesi)

20 Şubat 2017 Pazartesi günü basında Galatasaray ile ilgili yapılan haberleri derledik. Galatasaray ile ilgili 20 Şubat 2017 Pazartesi günü yaşanan tüm gelişmeler haberimizde.

FutbolArena - Galatasaray ile ilgili 20 Şubat 2017 Pazartesi günü basında yapılan haberleri bir araya getirdik. İşte o haberler:
 

Dursun Özbek, Igor Tudor'u tebrik etti


Çaykur Rizespor karşısında alınan 1-1'lik beraberliğe karşın Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Teknik Direktör Igor Tudor'u telefonla arayarak tebrik etti.

Takım uçağı hareket etmeden önce Başkan Özbek, Levent Nazifoğlu'nu arayıp önce sarı kırmızılı yönetici daha sonra Hırvat teknik adam Igor Tudor ile görüştü.
''SAHADAKİ MÜCADELE BİZLERİ MEMNUN ETTİ''

Dursun Özbek, Igor Tudor'u tebrik ederek " Belki skor bizi mutlu etmedi ama ben Galatasaray takımının sahadaki mücadelesine, kazanma hırsına ve tutkusuna tam not verdim. Sizi tebrik ederim. Başarılı olacağınıza eminim" diyerek başarı diledi.


Ünal Aysal Galatasaray'a başkan mı olacak?


Galatasaray taraftarlarının sık sık geri dön çağrısı yaptığı Galatasaray Kulübü eski Başkanı Ünal Aysal, Akşam Gazetesi'ne önemli açıklamalarda bulundu. 

Galatasaray'ın marka değerinin çok düştüğünü ve bu marka değerini yükseltmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Ünal Aysal, geri dönüş sinyani verdi. İşte Ünal Aysal'ın Akşam Gazetesi'ne verdiği röportajın satır başları;

''GALATASARAY'DA BAŞKANLIK İÇİN ADINIZ GEÇTİ. VAR MI NİYETİNİZ?

Taraftardan talep var. Ama ben Galatasaray'dan istifa ettim. Bırakmak için sebeplerim vardı. Ve bugün o sorunlar değişmedi. İnsana 'o gün ayrıldıysan, bugün neden dönüyorsun' diye sorarlar. Bu soruyla karşılaşmak istemiyorum. Onun için Galatasaray'da yeniden başkan olma niyetim yok. Diğer yandan Galatasaray'ın yıpranmasını kabullenemeyecek kadar koyu bir taraftarım. Bu yüzden her gün 'Galatasaray nasıl başarılı olur' diye düşünüp, çalışmalar yapıyorum.

BAŞKAN OLMADAN NE YAPABİLİRSİNİZ

Yönetime girmek şart değil. GS'nin marka değerinin artması için gereken neyse yapmaya hazırım.

DÜŞTÜ MÜ SİZCE GALATASARAY'IN MARKA DEĞERİ?

Çok açık bir şekilde düştü. Ben geldiğimde GS aynı borçlara sahipti ama ben bir gün bile 'borçluyuz, fakiriz' demedim. Türkiye'de spor kulüplerinin hepsi borçludur. Böyle bir sistem içinde en büyük hata 'öldük bittik' edebiyatı yapmak. Maalesef bugünkü yönetim bu hatayla başladı işe.

YANİ GALATASARAY İÇİN PROJE ÜRETMEYE TALİPSİNİZ?

Sadece proje üretmeye değil gerçekleşmesi için de her yolu açarız.  

SİZ İŞİNİZİ Mİ DAHA ÇOK DÜŞÜNÜYORSUNUZ GALATASARAY'I MI?

Fifty fifty. Saçma görünüyor biliyorum. İşiniz, gücünüz, aileniz var, bunlarla uğraşmanız lazım ama diğer yandan da Galatasaray başarısızsa yüzbinlerce insan o gece bedbaht yatıyor. Ben kendi dönemim adına müsterihim. Şimdi de  sorumluluk hissediyorum. Fazla romantik duruyor ama fazla materyalleştik biraz romantizme ihtiyaç var. ''


Abdurrahim Albayrak Galatasaray başkanlığına aday


Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak taraftarları heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu. Albayrak, Dursun Özbek'in yönetime gelmesi için kendisine yaptığı teklifi reddettiğini ve başkanlık için hazırlandığını söyledi. Abdurrahim Albayrak, başkan olması halinde aklında 4 teknik direktör adayının hazır olduğunu da dile getirdi.

"TUDOR'UN ALINMASI DOĞRU DEĞİL"

CNN Türk'te katıldığı programda konuşan Abdurrahim Albayrak, Igor Tudor'un göreve getirilmesi hakkında da düşüncelerini paylaştı:

"Kulüplerin birbirine ihtiyacı var. Karabükspor'dan 1 tane var. Ben dostluktan yanayım. Bir sürü antrenör var. Igor Tudor'un alınması doğru değildi. Ben olsam, başka bir takımı çalıştıran hocayı almazdım."


Tolga Ciğerci'nin beğenisi sosyal medyada olay yarattı


Galatasaray'ın sezon başında Almanya'nın Hertha Berlin takımından 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Tolga Ciğerci, kendisine ait sosyal medya hesabı İnstagram'dan ilginç bir beğeni gerçekleştirdi.

Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Tolga Ciğerci kişisel sosyal medya hesabı İnstagram'da bir Galatasaray taraftarının paylaştığı kadroya not düşülen ‘'Defansta Semih, Sabri zayıf halka'' notunu beğendi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!