comScore

Galatasaray Galatasaray

Muhsin Ertuğral, Diarra'yı yorumladı! 'Sezgisi, oyunu yönlendirmesi hala çok iyi'

23 Ağustos 2016, Salı 09:43
Muhsin Ertuğral, Diarra'yı yorumladı! 'Sezgisi, oyunu yönlendirmesi hala çok iyi'

Galatasaray'ın anlaştığı Lassan Diarra eğer eski kulübü Lokomotiv Moskova ile 10 milyon Euro'luk tazminat sorununu çözerse imzayı atacak. Transferi FutbolArena'ya yorumlayan Teknik Direktör Muhsin Ertuğral “Galatasaray kalitesi belli ve bazı özellikleri çok yüksek bir oyuncu alır” dedi.

FutbolArena Özel - Galatasaray'da gözler Lassana Diarra'ya çevrildi. Oyuncu eğer  Lokomotiv Moskova ile tazminat sorununu çözerse Galatasaray'a imzayı atacak. FutbolArena transferdeki son gelişmeleri okuyucularına duyurmuştu. Oyuncu, Lokomotiv Moskova ile tazminat sorununu çözüp, Galatasaray'a imza atmak için masaya oturdu. 

O HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!

“ÖZELLİKLERİ YÜKSEK BİR OYUNCU GELİR”

Lassan Diarra'nın Galatasaray'a transferini yorumlayan Teknik Direktör Muhsin Ertuğral, “Pozisyon tutması, ön sezgilerini, topu kazanma üstünlüğü ve oyunu yönlendirme seviyesi hala çok yüksek” bir oyuncu dedi.

“GEÇEN SEZON MARSİLYA'DA ÇOK İYİYDİ”

Oyuncunun geçen sezon Marsilya'da iyi bir sezon geçirdiğini hatırlatan Ertuğral “Diarra için hepimizin aklında Real Madrid'te geçirdiği yıllar kaldı. Ardan 5 yıl geçti ama bir düşüşte olduğu söylenebilir ama Marsilya'da geçen sezon çok başarılıydı. Kalitesi belli olan bir futbolcu. O eski serliği ve pas yüzdesi olmasa da geçen sezona bakarsak Marsilya'da süreklilik ve performans olarak çok iyiydi” diye konuştu.

Haber: Aydın Cingöz 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!