comScore

Rüştü Reçber'den Fatih Terim'e istifa çağrısı

13 Kasım 2016, Pazar 10:19
Rüştü Reçber'den Fatih Terim'e istifa çağrısı

Türkiye - Kosova maçının ardından Rüştü Reçber, Fatih Terim'in milli takımdaki durumuyla alakalı yine çarpıcı eleştirilerde bulundu. 

FutbolArena - Türkiye - Kosova maçının ardından düzenlediği basın toplantısında gündeme oturan Fatih Terim'in, 'ihanete uğradım'  şeklinde kastettiği isimlerden biri olan Rüştü Reçber, maçtan sonra Terim'in görevden ayrılması gerektiğini bir kez daha vurguladı. 

"BU EVLİLİK BAŞAMADAN BİTMİŞTİR."
Rüştü Reçber'in Hürriyet gazetesindeki köşe yazısı:

"Şunu söyleyebilirim ki, oyunlarında ne kadar kendilerini zorlasalar da isteksizlikleri ortadaydı. Bunu da normal karşılıyorum. Çünkü karakterli ve onurlu olmak zorundaydılar. Ve dört oyuncu da belki dün bunun mücadelesini sahada vermeye çalıştılar. 

Ama bir gerçek var ki böyle ortamların sonunda atılan gollerden sonra yedek kulübesine gidilmiyorsa bu evlilik başlamadan bitmiştir.

Yani sözüm o ki, milli takımda ayrılıklar olmak zorunda. Bu ayrılıkların kimler tarafından olacağını da zamanla göreceğiz. Maç nasıl mıydı? Şanslıydık, Kosova şanssızdı. Her şey atacağımız ilk gole bağlıydı. Zaten beklenen üç puandı. O da oldu."

"AYNI ORTAMDA BULUNMAK IZDIRAP."

"2 ay önce şu anda saha kenarında olan hocaları tarafından ağır ihtamlarda bulunularak kadro dışı bırakılmışalrdı. Ve kendi başarısızlığını bu gencecik çocuklara yüklemiş biriyle tekrar aynı ortamda bulunmanın verdiği ızdırabı tahmin etmek için müneccimn olmaya gerek yok."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!