comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Ünlü şarkıcıdan FLAŞ sözler! 'Operasyon..'

17 Nisan 2014, Perşembe 18:34

Ünlü şarkıcı Feridun Düzağaç, Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi önemli açıklamalar yaptı.

FutbolArena - Fanatik Beşiktaş taraftarı olarak bilinen Feridun Düzağaç, Beşiktaş'ın durumu hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Yetkin Etkin'in sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcının dikkat çeken açıklamaları..
 
DAMARDAN BEŞİKTAŞ'LILAR DİKKAT ETSİN..
"Beşiktaş-Fenerbahçe maçlarının kamuoyunda gerilimi ve şiddeti çağrıştırmıyor olmasından gurur duyuyorum. Çünkü FB-GS derbileri işin doğasından çok fazla çıkıyor. Maç öncesinde güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Son yıllarda çok sansasyonel sonuçlar ve değişik aksiyonlar görülüyor. İki taraf içinde farklı anlamlar ifade ettiği için damardan Beşiktaşlılar maçı izlerken çok zorlanacaktır."
 
BEŞİKTAŞ'A OPERASYON YAPILDI!
"Bu sene Beşiktaş'ın hakem hatalarıyla bu kadar baş başa kalması ile ilgili ortamın çok doğal olmadığını düşünüyorum. Biraz operasyonel bir tat vardı. O yüzden biraz mağdur olduğunu düşünüyorum. Mesela 5.hafta oynanan derbide ben ve ailem maçı izliyorduk, doğrusu benim için sezon orada kaldı. "

BEŞİKTAŞ UMUT VERİYOR
"Şampiyonlar Ligi'ne ön eleme oynamadan gidecek sezonda stadı olmayan tamamı yenilenmiş ve hocası değişmiş bir takımın bu mucizeyi başarabilirse büyük iş başaracak. İzlediğim kadarıyla Fenerbahçe bu sene şampiyonluğu sonuna kadar hak etti. Tebrik ediyorum, kutlu olsun. Bu takımlarımız sonsuza kadar yaşama devam edecektir. Gelecek yıl Fenerbahçe'nin uzun aradan sonra tekrar Avrupa'ya gitmesi, Galatasaray'ın 4. yıldızı istemesi ve Beşiktaş'ın iskelet kadrosu biraz daha yakışıklı hale getirilirse çok başarılı olacaktır."
 
BEŞİKTAŞ'IN TANDEMİ HANIM GÖBEĞİ GİBİ
"Ersan Adem Gülüm ve Franco göbeğinin bir hanım göbeği kadar güzel olduğunu düşünüyorum. Çok genç bir takım ve çok iyi bir futbol aklı olan Önder Özen'e sahipler."
 
BİLİC İSMİ TAKIMA ÇOK YAKIŞIYOR
"Bilic ismi dramatik şekilde bize karşı kaybettiği milli maçta aslında bize kendini kabul ettirmişti. Bu sene belkide hiç görmediği sahneleri yaşamıştır. Kendi futbolcusuna kendi taraftarına saldırıyı gördü,  saha kapatmalarını gördü, bayan seyircileri gördü, medya çılgınlığını gördü ama Beşiktaş taraftarı onu  çok seviyor ve takıma çok yakışıyor."
 
YENİ MARŞ VEYA ŞARKIYA İHTİYAÇ YOK
"Beşiktaş iyi yönetiliyor ve sanatçılar önceden sadece milli takımı tutuyordu. Ama şimdi tam tersine kendini rahat bir şekilde ifade ediyor. Taraftar marş ve tezahürat konusunda mükemmel ve ben FEDA döneminde katkı sağlamıştım. Yeni bir şey düşünmüyorum ve Beşiktaş'ın buna ihtiyacı bulunmuyor."

Röportaj: Yetkin Etkin

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!