comScore

Ronaldo: "Enerji içecek kutularına bira doldururdum."

22 Ocak 2018, Pazartesi 17:49
Ronaldo:

Brezilya ve Dünya futbolunun efsane isimlerinden Ronaldo kariyeriyle ilgili çarpıcı açıklamalar yapmaya devam ediyor. 

FutbolArena Dış Haberler - Brezilya futbolunun efsane isimlerinden Ronaldo, futbolu bıraktıktan sonra birçok açıklamasıyla yine gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Messi ve Cristiano Ronaldo'ya meydan okuyan Ronaldo bu kez futbol oynadığı dönemle ilgili önemli bir itirafta bulundu. 

Ronaldo futbolcu olduğu dönemde alkol kullanımıyla ilgili gelen soruya, Futbol oynarken enerji içeceklerinin kutularını boşaltıp, içine bira doldururdum. Güzel oluyordu. Tabi artık bunu yapmıyorum. Futbolcuyken saklamak zorunda kalıyorsunuz. Artık futbolcu değilim. Saklamaya da ihtiyacım yok." ifadelerini kullandı. 
MESSİ VE CRİSTİANO RONALDO'YA GÖNDERME!

Ronaldo geçtiğimiz günlerde şu anda Dünya futbolunun en önemli isimlerinden Messi ve Cristiano Ronaldo'ya da göndermede bulunarak, "Messi ve Ronaldo şu anda Dünyanın en önde gelen futbolcuları. Onlara kesinlikle saygı duyuyorum. Ancak benim dönemimde futbol oynamış olsalardı bu kadar ballOn dOr ödülü kazanamazlardı. ifadelerini kullanmıştı. 
 

Ronaldo'nun kariyeri ve golleri


Brezilyalı eski futbolcu Ronaldo kariyeri boyunca La Liga'da forma giydiği 164 maçta 117 gol atarken, Serie A'da 88 maçta 58 gol, Hollanda'da ise 46 maçta 42 gol kaydetti. Ronaldo ise Şampiyonlar Ligi'nde 40 maçta 14 gol attı. 

Dünyadan Futbol Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!