comScore

Rizespor Rizespor

Çaykur Rizespor'dan Josue transferi

17 Ağustos 2017, Perşembe 11:19
Çaykur Rizespor'dan Josue transferi

Çaykur Rizespor takımı Brezilyalı yıldız oyuncu Robinho transfer balonu erken sönünce gözler yeniden 10 numara için Josue'ye çevrildi.

FutbolArena - Çaykur Rizespor takımı Brezilyalı yıldız oyuncu Robinho transfer balonu erken sönünce gözler yeniden 10 numara için Josue'ye çevrildi.


Çaykur Rizepsor'dan Josue transferi


Çaykur Rizespor'un 10 numara transferinde gözler bir kez daha Portekizli oyuncu Josue'ye çevrildi.
Yeşil – mavili ekip, geçen sezon Porto'dan almak istediği oyuncuyu Galatasaray kadrosuna katmıştı. Bu sezon tekrar Porto'ya dönen 10 numara bu takımda kadro dışı kalarak Porto'nun B takımına gönderilmişti.

Çaykur Rizespor'un 10 numara transferinde gözler bir kez daha Portekizli oyuncu Josue'ye çevrildi.
Yeşil – mavili ekip, geçen sezon Porto'dan almak istediği oyuncuyu G.Saray kadrosuna katmıştı. Bu sezon tekrar Porto'ya dönen 10 numara bu takımda kadro dışı kalarak Porto'nun B takımına gönderilmişti.
ALTERNATİF İSİM OLDU

Brezilyalı Robinho'nun yeşil – mavili takıma transferini yalanlaması ardından teknik direktör Hikmet Karaman'ın geçen sezon kadrosuna katmak istediği Portekizli oyuncu Josue'nin transferi konusunda yönetimin Porto kulübünün kapısını çalacağı öğrenildi. Çaykur Rizespor Porto takımında kadro dışı kalan Portekizli oyuncuyu satın alma opsiyonlu bir yıllık kiralama teklifinde bulunacak.
Ümit ‘e Karaman Morali Ligin ilk maçında Mnaisaspor karşısında yedek başlayan stoper Ümit Kurt'a hocası Karaman'dan destek geldi.

Manisaspor maçı sonrası deneyimli savunma oyuncusu ile odasında özel bir toplantı yapan Karaman, sezon içinde rakibe göre böyle kadro seçimlerinin ara sıra olacağını ve bu durumu dert etmemesi yönünde uyarılarda bulundu ve maç primini futbolcusuna tam olarak verdirtti.
Hafta sonu A.Demirspor maçına hazır olmasını isteyen Karaman;

”A.Demirspor'un yabancıları çok iyi. Özellikle iki siyahi forvet oyuncusu hem atletik hemde kafa toplarında hakimler. Bu maçta sana çok iş düşecek. İlk maçta yedek kaldım diye sakın ola moralini bozma. Seni ben Sivasspor'dan transfer ettim. Sana güvenmesem, seni istemezdim. Şimdi A.Demirspor maçına odaklan ve çalışmalarına tüm hızla devam et” dediği öğrenildi.

''SEN MERAK ETME HOCAM''

Hocasının bu sözleri karşısında oldukça duygulanan ve gözünden yaş gelen tecrübeli savunma oyuncusu Ümit Kurt;” Sen merak etme hocam. Bu takımı sezon sonu yeniden süper lige çıkarmak için ben ve takım arkadaşlarım var gücümüzle çalışacağız. Senin verdiğin karara her zaman saygı duydum. Manisaspor maçında ben sadece stoper Ramos'un olmadığı yerde bir diğer stoper olarak benim ilk 11'de olmayışımı kafama takmıştım” dedi.

SAKATLAR SEVİNDİRDİ

Öte yandan dünü çift idmanla tamamlayan Çaykur Rizespor'da, Manisaspor maçı öncesi sakatlıkları bulunan ve kadroya alınmayan Süleyman Koç ve Ramos'un antrenmana katılmaları teknik kadroyu sevindirdi.

Gurbetçi oyuncu Süleyman'ın takımla birlikte idmana katılırken, diğer sakat oyuncu Ramos'un ise takımdan ayrı düz koşu yaptıktan sonra bireysel olarak çalıştığı gözlendi. İki futbolcu için son kararın A.Demirspor maçı öncesi doktorların vereceği raporlar doğrultusunda verileceği öğrenildi.

FORVETTE PABUÇ PAHALI

Çaykur Rizespor'un forvet bölgesinde hemen hemen her oyuncunun alternatif bulunması nedeniyle pabucun oldukça pahalı olduğu dikkatlerden kaçmıyor.

Sezona isteksiz ve formsuz bir başlangıç yapan kaptan Kweuke'nin en büyük rakibi ise Paraguaylı Samudiı ve genç golcü Ozan Papaker. Yeşil -mavili takımda kanat oyuncuları arasında ise kıyasıya bir rekabet var. Yeni sezona ayrı bir iştah ve golle başlayan Oğulcan Çağlayan dışında sakatlıktan dönen Süleyman Koç, Edomwonyi, Jantscher ve Manisaspor maçında sol önde başlayarak iki güzel gol atan Özgür Çek arasında tatlı bir rekabet bulunuyor.

Teknik direktör Hikmet Karaman'ın forvet bölgesinde oluşan rekabetten dolayı oldukça memnun olduğu gözlenirken, hafta sonu oynanacak olan A.Demirspor maçında kazanan kadroyu bozmayarak ileri üçlüde bir değişiklik yapmayacağı öngörülüyor.

MİLLİ ARAYA KADAR 2'DE 2

Sezona 4 – 1 lik Manisaspor maçı galibiyeti ile giren Çaykur Rizespor'da yeni hedefin lige verilecek olan Milli arada 2'de 2 yapmak olduğu öğrenildi.

Bu hafta sonu ligde Şampiyonluk mücadelesi veren Akdeniz temsilcisi Adana Demirspor'un konuğu olacak olan yeşil – mavili takım, zorlu maçtan üç puan alarak, Milli aradan bir hafta evvel kendi evinde oynayacağı Erzurumspor maçında da kendi taraftarının desteği altında kazanarak lige 9 puan ile kısa bir mola vermek istiyor. Takımın henüz yüzde yüz olarak hazır olmadığını ifade eden Karaman, ligin ilk üç haftasında fire vermeden şampiyonluk yolunda önemli bir virajı kayıpsız olarak dönmek istiyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!