comScore

Real Madrid Real Madrid

Mario Mandzukic'in golü Real Madrid tarihine geçti (İZLE)

11 Nisan 2018, Çarşamba 22:03
Mario Mandzukic'in golü Real Madrid tarihine geçti (İZLE)

Mario Mandzukic'in 76. saniyede attığı gol, Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi tarihinde evinde yediği en hızlı gol oldu

FutbolArena - Juventus, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında konuk olduğu Real Madrid'e 76 saniyede gol attı. Hırvat yıldız Mario Mandzukic'in golü, İspanyol devi Real Madrid'in tarihine geçti. İlk maçtaki 3-0'lık galibiyetin rahatlığı ile maça başlayan Real Madrid, Mandzukic'in golüyle soğuk duş yaşadı. 

MANDZUKİC'İN GOLÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
Henüz 2. dakikada Real Madrid kalesine etkili gelen Juventus, kaleci Keylor Navas'ı erken avladı. Khedira'nın sağ kanattan ortasına arka direkte kafayı vuran Mandzukic, Juventus taraftarlarını coşturan golü attı. Opta verisine göre Mario Mandzukic'in 76. saniyede attığı gol, Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi tarihinde evinde yediği en hızlı gol oldu

MANDZUKİC İLK YARIDA DUBLE YAPTI, YİNE TARİHE GEÇTİ

Ardından bu golle yetinmeyen Mario Mandukic, Stephan Lichtsteiner'in sağ kanattan ortasına yine arka direkte kafayı vurarak Real Madrid'e 2. golü attı. Juventus bu golün ardından soyunma odasına 2-0 üstünlükle gitti. Real Madrid'e Şampiyonlar Ligi tarihinde ilk yarıda 2 gol atan ilk futbolcu Mandzukic oldu.

MANDZUKİC'İN REAL MADRİD'E 2. GOLÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
 

Mario Mandzukic'in golleri ve kariyeri


Transfer dönemi öncesi adı Beşiktaş ile anılan Mario Mandzukic, bu sezon Juventus formasıyla 36 resmi maçta 8 gol ve 3 asist kaydetti. 31 yaşındaki Hırvat golcü, 2018 Dünya Kupası'nda takımının en önemli silahlarından biri olacak. 

Ülkesinin Dinamo Zagreb takımında parlayan Mario Mandzukic, sırasıyla Wolfsburg ve Bayern Münih'te yıldızlaştıktan sonra 2015 yılında Juventus'a imza atmıştı. Torino ekibinde bugüne kadar 123 maçta 32 gol atan Mandzukic'in sözleşmesi 2020 yılında sona erecek.

Son dakika Şampiyonlar Ligi Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!