comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray, Leandro Damiao'yu transfer etti mi?

24 Aralık 2015, Perşembe 17:21
Galatasaray, Leandro Damiao'yu transfer etti mi?

Galatasaray'ın bir süredir ilgilendiği Brezilyalı golcü Leandro Damiao ile ilgili sıcak saatler yaşanıyor.

FutbolArena Özel - Galatasaray yöneticileri yaklaşık 2hafta önce Leandro Damiao'nun menajeri Vinicius Prates'i İstanbul'a çağırarak masayaoturmuştu.

Şartlı anlaşma

Görüşmede Galatasaray yönetimininDamiao'nun şartlarını kabul ettiği ve iki taraf arasında yazılı bir anlaşmayapıldığı öğrenildi. Damiao'nun Galatasaray'a gelmeye sıcak olduğu ancakprotokole ön anlaşmaya “10 Ocak'a kadar Avrupa'dan üst düzey bir takımGalatasaray'dan daha fazla yılık ücret verirse protokol tek taraflı bozulabilir"maddesi koydurduğu belirtildi.

Önemli bir engel kalktı

Kalan alacakları karşısındasözleşmesini tek taraflı fesheden Leandro Damiao aleyhinde Santos kulübüBrezilya'da Sao Paulo İş Mahkemesi'nde dava açmıştı. Önceki gün mahkemeSantos'un başvurusunu reddetti ve Leandro Damiao'nun bonservisi konusunda birengel kalmadı.

Garanti para pazarlıkları

Santos'ta yaşadığı bu olayneticesinde alacakları konusunda endişe yaşayan Leandro Damiao'nunGalatasaray'dan istediği garantiler konusunda görüşmeler devam ediyor. Oyuncu vemenajeri bu konuda ikna olursa önemli bir pürüz kalmamış olacak.

 

Leandro Damiao kimdir?


26 yaşındaki Brezilyalı oyuncu,Brezilya'nın son dönemde yetiştirdiği en önemli potansiyellerden biri olarakgösteriliyordu. 18 kez Brezilya Milli takım formasını giyen futbolcunun 3 golübulunuyor. 2013 Aralık ayında 13 milyon Euro'ya İnternacional'den Santos'atransfer olan Damiao öncesinde Avrupa'nın dev kulüplerinin de takibindeydi vepiyasa değeri 25 milyon Euro olarak gösteriliyordu. Bu sezon başında Cruzeiro'yakiralanan 26 yaşındaki golcü beklentileri karşılamaktan uzak kaldı. 12'si ilk 11olmak üzere toplam 23 maçta oynadı, sezonu 4 golle tamamladı.

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!