comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da Donk transferinin tüm ayrıntıları FutbolArena'da!

22 Aralık 2015, Salı 18:48
Galatasaray'da Donk transferinin tüm ayrıntıları FutbolArena'da!

Galatasaray Donk transferinde sona geldi. Maaşı ne kadar olacak ve Galatasaray takasta kimleri verecek, hepsi FutbolArena'da! 

FutbolArena Özel - Galatasaray'ın devre arasında transferini düşündüğü bir numaralı isim Ryan Donk'ta sona gelindi. 29 yaşındaki Hollandalı oyuncu ile Galatasaray her konuda anlaştı. 

Ryan Donk Galatasaray'dan ne kadar maaş alacak?


Kasımpaşa'dan 800 bin Euro maaş alan futbolcu Galatasaray'dan ilk olarak yıllık 2.5 milyon Euro talep etti. Galatasaray ise pazarlıklara 1.5 milyon Euro ile başladı. İki taraf 1.8 milyon Euro'da anlaştı. Sözleşmenin 3 yıllık olması bekleniyor. 

Umut'un maaşının bir kımsını Galatasaray karşılayacak!


Kasımpaşa kulübü başkanı Hilmi Öksüz, Donk karşılığında Umut Bulut'u istediklerini ifade etti. Kasımpaşa, Umut'a yıllık ancak 1.4 milyon Euro verebilirken üstünü Galatasaray tamamlarsa bu transfer olacak. Umut Galatasaray'dan yıllık 1.850 milyon Euro yıllık alıyor ve daha 1.5 yıllık sözleşmesi bulunuyor. Galatasaray Umut'a 1.5 yıllık toplam 675 bin Euro verirse, Kasımpaşa'nın vereceği 1.4 milyon Euro yıllık maaşının üstünü tamamlamış olacak ve bu transfer gerçekleşecek. 

Umut olmazsa Tarık ve Emre Çolak veya Bilal Kısa


Eğer Umut Bulut, Kasımpaşa'ya transfer olmayı kabul etmezse bu kez, takasta iki isim birden ortaya atılacak. Kadrosunu gençleştirmek isteyen Kasımpaşa'nın ilk isteği 24 yaşındaki Emre Çolak ile Tarık Çamdal. Emre'nin bu sezon sonu sözleşmesi de bitiyor. Eğer Emre Kasımpaşa'ya gitmeyi kabul etmezse, Mavi Beyazlılar son tercih olarak Tarık Çamdal ve Bilal Kısa ikilisine yönelecek.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!