comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'ın Ryan Donk'a yaptığı teklif

18 Aralık 2015, Cuma 13:13
Galatasaray'ın Ryan Donk'a yaptığı teklif

Spor Toto Süper Lig'de zirvenin gerisinde kalan Galatasaray, devre arası öncesi transfer çalışmalarına hız verdi.

FutbolArena Özel - Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin yönetimden ilk istediği oyuncu da bellioldu.

Galatasaray'ın Donk transferi! Teklif yapıldı


Galatasaray bugünKasımpaşa'ya Ryan Donk için resmi teklifte bulundu. Kasımpaşa'nın sezon sonusözleşmesi bitecek olan Donk için 1.5 milyon Euro + 1 oyuncu istediği öğrenildi.Galatasaray rakamı aşağıya çekip Kasımpaşa'yı ikna etmeyeçalışıyor.

Galatasaray'ın Donk'a yaptığı teklif 


Donk'la daha önce fikir alışverişindebulunan Galatasaray'ın oyuncudan olumlu dönüş aldığı belirtilirken Hollandalıoyuncu 2 milyon Euro istedi.


Galatasaray, Donk transferini bitirdi mi?


Galatasaray, Donk veKasımpaşa ile görüşmeleri sürdürürken rakamları biraz daha aşağıya çekmeyeçalışıyor. Sarı kırmızılılar Donk'u Ocak kampına yetiştirmeyehazırlanıyor.


Ryan Donk kimdir?


Futbola Hollanda'da Waalwijk takımının alt yapısında başlayan 29 yaşındaki futbolcu, 2006'da Alkmaar'a transfer oldu. Burada 2 sezon oynadıktan sonra 2008 yılında West Brom'a kiralandı. 2009'da ise Belçika'nın Club Brugge takımına giden Ryan Donk, 2013 yılında Kasımpaşa'nın yolunu tuttu.

Kasımpaşa ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Ryan Donk'un transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 3.5 milyon Euro. Orta sahanın ortasında görev yapan futbolcu, hücuma sürpriz çıkışları ve ceza sahası dışından etkili şutlarıyla biliniyor.

Haber: Ertan Süzgün

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!