comScore

Galatasaray Galatasaray

Çinliler, Burak Yılmaz ve Semih Kaya inadı

08 Aralık 2015, Salı 15:51
Çinliler, Burak Yılmaz ve Semih Kaya inadı

Mustafa Denizli'nin gelişiyle yeni bir hava yakalayan Galatasaray, ara transfer döneminde hareketli günler geçireceğe benziyor.

FutbolArena Özel - Sarı-Kırmızılılarda adı Avrupa'dan bazı takımlarla anılan Burak Yılmaz ve Semih Kaya'ya ilgi sürüyor. 

"BURAK VE SEMİH'TEN VAZGEÇMİYORLAR

Geçtiğimiz haftaki Bursaspor maçında TT Arena'da Burak Yılmaz ve Semih Kaya'yı izleyen Çin'in Shangai Shenhua ekibi, iki oyuncuyu da kadrosuna katmakta ısrarcı. Çin temsilcisinin Başkanı Zhu Jun'un "İki oyuncuyu da takip ediyorduk. Bursaspor maçında çıplak gözle izleme fırsatı da bulduk. Onları takip etmeyi sürdürüceğiz" dediği öğrenildi.
 
ÇİNLİ YETKİLİLER YİNE GELİYOR!

Çinli yetkililer 20 Aralık'ta oynanacak Galatasaray-Akhisar Belediyespor maçı için de Arena Stadı'ndan yine yer ayırtırken, iki oyuncu bir kez daha izlenecek.
 
FİNANSAL SIKINTILAR YÖNETİMİ ZORLUYOR

Finansal Fair Play çerçevesinde UEFA'yla sorunlar yaşayan sarı kırmızılıların Şubat ayında sunacağı mali rapor öncesinde cazip teklif gelmesi halinde iki oyuncunun da ayrılığına izin verebileceği konuşuluyor.
 
15 MİLYON EURO!

Çin kulübü Shangai'nin Burak ve Semih için 15 milyon Euro üzerinde bonservis bedelini gözden çıkarırken anlaşmanın sağlanması halinde Galatasaray'ın kasasını doldurması bekleniyor.
Haber: Ertan Süzgün

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!