comScore

Osmanlıspor FK Osmanlıspor FK

Osmanlıspor, Villarreal'in müthiş serisini bozdu

04 Kasım 2016, Cuma 01:07
Osmanlıspor, Villarreal'in müthiş serisini bozdu

UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Villarreal'i 2-1 mağlup eden Osmanlıspor, İspanyol temsilcisinin El Madrigal'deki müthiş serisine de darbe vurdu. 

FutbolArena Detay - UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda temsilcimiz Osmanlıspor, Villarreal deplasmanında 2-1 galip gelerek tarihi bir zafere imza attı. 

LA LIGA'DA HİÇ KAYBETMEMİŞTİ
Villarreal bu sezon İspanya La Liga'da sahasında oynadığı 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik alırken hiç mağlup olmamıştı. Osmanlıspor El Madrigal'de böylesine kuvvetli olan İspanyol temsilcisini mağlup ederek çok büyük bir başarıya imza attı ve L Grubu'nda liderliğe yükseldi. 

AVRUPA LİGİ'NDE VILLARREAL'IN MÜTHİŞ SERİSİ SON BULDU

Osmanlıspor, La Liga'da bu sezon sahasında hiç kaybetmeyen Villarreal'in Avrupa Ligi'nde El Madrigal'de oynadığı maçlardaki müthiş serisini de bozmayı başardı. 

UEFA Avrupa Ligi'nde kendi sahasında oynadığı son 8 maçı kazanan Villarreal, son 22 maçta ise 20 galibiyet alırken sadece Sevilla'ya kaybetmişti. Bunun dışında son 9 yılda bu kupada sahasında oynadığı 31 maçta 26 galibiyet alan Villarreal, sadece Sevilla ve Salzburg'a kaybetmişti. Böylelikle 32. maçta Osmanlıspor'a kaybeden Villarreal'in müthiş serisine de temsilcimiz son vermiş oldu. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!