comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Oğuzhan Özyakup'tan Fenerbahçe'ye mesaj

02 Aralık 2016, Cuma 19:07
Oğuzhan Özyakup'tan Fenerbahçe'ye mesaj

Oğuzhan Özyakup'tan Fenerbahçe derbisi açıklaması geldi.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında sahne alacak olan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesi Oğuzhan Özyakup, Lig TV'ye konuştu.

Beşiktaş'ı derbide daha avantajlı olarak gördüğünü söyleyen Oğuzhan Özyakup, her maç olduğu gibi Fenerbahçe karşısına da galibyet parolasıyla çıkacaklarını söyledi.
 

Oğuzhan Özyakup'tan Fenerbahçe derbisi açıklaması


Oğuzhan Özyakup, "Sonunda her maça 3 puan almak için çıkıyoruz. Bu da üç puanlık bir maç ama tabii ki derbinin havası, maçın önemi bizim camia için farklı. Çok sakin biriyimdir. Her maça aynı şekilde hazırlanırım. Derbi olsun Şampiyonlar Ligi olsun her maça aynı şekilde hazırlanırım. Ama tabii derbi heyecanı, o belki şu an yok ama maç günü farklı oluyor. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray arasındaki maçları bütün dünya konuşuyor. Her maça 3 puan almak için çıkıyoruz" açıklamasını yaptı.
Sözlerinin devamında "Evde olsun deplasmanda olsun ne kadar tehlikeli olduğumuzu herkes biliyor. Rakibimiz de ona göre önlemini alacaktır. Belki iki takım da başlarda bekler. İlk başlarda yavaş başlar bilemiyorum. Taraftarlarımız var, heyecan var. Şu anda puan farkı var. Ben bizim takımı avantajlı görüyorum. Her maça yenmek için çıkıyoruz. Bu maça da öyle çıkacağız" ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!