comScore

İnegölspor İnegölspor

İnegölspor - Tuzlaspor maçı canlı TV izle

29 Ocak 2017, Pazar 12:09
İnegölspor - Tuzlaspor maçı canlı TV izle

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta İnegölspor ile Tuzlaspor karşı karşıya gelecek. İnegölspor - Tuzlaspor maçını canlı izlemek ve maçın hangi kanalda olduğuru öğrenmek için tüm detaylara haberimizde göz atabilirsiniz. 

FutbolArena - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta İnegölspor ile Tuzlaspor karşı karşıya gelecek. Kırmızı Grup'ta 20. haftasında oynanacak olan İnegölspor - Tuzlaspor maçı öncesi iki takım da alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. 

İNEGÖLSPOR'DA ERGÜN PENBE YÖNETİMİ
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sezon başında gözünü play-off'a diken fakat üst üste alınan başarısız sonuçların ardından küme düşme hattına kadar gerileyen İnegölspor'da teknik direktörlük görevine Ergün Benbe getirildi. 

ERGÜN PENBE: ZORU BAŞARMAK İSTİYORUZ

İnegölspor'un yeni teknik direktörü Ergün Penbe ise, uzun bir ara verdiğini hazırlatarak, "Onun heyecanını yaşıyorum. İyi bir kulübe geldim. Bana güvendikleri için başkan ve yönetimimize teşekkür ediyorum. Elimizden geldiğince çalışıp ekibi iyi yerlere getirmek istiyoruz. Zoru başarmak istiyoruz. Kalan 15 maçta elimizden gelenin en iyisini yapıp lig sonunda ilk 5'e girmek istiyoruz. İşimiz zor ama 3 puanlı sistemde ulaşılamayacak bir şey yok. Çıkmayan candan ümit kesilmez. Hedefimiz bu yönde" dedi. Penbe, İnegölspor'u aralarında kaleci antrenörünün de bulunduğu 5 kişilik ekiple çalıştıracak.   

Soruları da yanıtlayan Penbe “Başkan ve yönetimim çok iyi transferler yapmış. Onun dışında bir istişare yaparak gerekli yerlere kulübün ekonomik yapısı doğrultusunda takviyeler yapabiliriz. Kulübü zor durumda bırakmak istemiyoruz. Ekonomimize uyuyorsa gerekli yerlere transfer yaparız” dedi. 

TUZLASPOR'DA KRİTİK DÖNEM

Ziraat Türkiye Kupası'nda sergilediği başarılı performansı lige yansıtamayan ve geçtiğimiz hafta Karşıyaka'ya 3-2 mağlup olan Tuzlaspor'un ise şiddetle puana ihtiyacı var. Mavi beyazlılar İnegölspor deplasmanında kazanarak kötü gidişe dur demek istiyor. 
 

İnegölspor - Tuzlaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?


Spor Toto 2. Lig Kırmzıı Grup'ta 20. haftasında İnegölspor - Tuzlaspor karşılaşması İnegöl İlçe stadında oynanacak. 29 Ocak Pazar günü saat 13:30'da başlayacak olan mücadeleyi Kanal 16 Bursa'dan naklen ve canlı olarak izleyebilirsiniz. 

MAÇI CANLI İZLEYİN!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!