comScore

Muharrem İnce'den bedelli askerlik açıklaması (2018 bedelli askerlik - Bedelli çıktı mı?)

09 Haziran 2018, Cumartesi 23:25
Muharrem İnce'den bedelli askerlik açıklaması (2018 bedelli askerlik - Bedelli çıktı mı?)

Muharrem İnce bedelli askerlik konusunda ne düşünüyor? Muharrem İnce'den bedelli askerlik açıklaması. Muharrem İnce bedelli askerlik yasasını çıkaracak mı? 2018 bedelli askerlik son dakika. Bedelli askerlik çıkacak mı?

FutbolArena - 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde yüz binlerce bedelli askerlik müjdesi bekleyen vatandaşlarımız gözlerini siyasi partilere çevirmiş durumda. CHP Cumhurbaşkan Adayı Muharrem İnce katıldığı bir programda bedelli askerlik konusunda açıklamalarda bulundu. Muharrem İnce bedelli askerlik konusunda ne düşünüyor? Muharrem İnce'den bedelli askerlik açıklaması. Muharrem İnce bedelli askerlik yasasını çıkaracak mı? Detaylar haberimizde.


Muharrem İnce'den bedelli askerlik açıklaması 


24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde CHP Cumhurbaşkan adayı Muharrem İnce, Ntv'de katıldığı canlı yayında bedelli askerlik konusunu masaya yatırdı. 

Muharrem İnce yaptığı açıklamada bedelli askerlik konusunda sıcak bakmadıklarını ve bu konunun gündemlerinde bulunmadığını şu sözlerle aktardı;
"Bedelli Askerlik Gündemimde yok. Herkes 2 ay temel eğitim alacak"


Bedelli askerlik parası ne kadar? 


Bedelli Askerlik için yaş sınırı ve kaç lira olacağı soruları sık sorulmaya başlandı. Hükümetten gelen Bedelli Askerlik müjdesinin ardından kimlerin bedelli askerlik yasasından faydalanacağı merak ediliyordu. Haberlere göre Bedelli Askerlik yaşı 28 olacak. Fakat bu konuda Bedelli Askerlik isteyen vatandaşların birçoğu yaş sınırının 25'e düşürülmesi yönünde taleplerini dile getiriyor. Bedelli Askerlik parasının ne kadar olacağı da en çok konuşulan konuların başında geliyor. Bedelli Askerlik için şu anda konuşulan rakamlar 20 bin TL. Bedelli Askerlik yapmak isteyen vatandaşların belirtilecek yaş sınırına uyması ve 20 bin TL ödemesi durumunda yasadan faydalanabileceği belirtiliyor.



 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!