comScore

Medipol Başakşehir Medipol Başakşehir

Arda Turan en çok konuşulan ikinci isim oldu

07 Şubat 2018, Çarşamba 13:03
Arda Turan en çok konuşulan ikinci isim oldu

Arda Turan, Türkiye'ye kesin dönüş yaptı. Günlerce transfer olacağı konuşulan futbolcu, Medipol Başakşehir Kulübü ile el sıkıştı.

FutbolArena - Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in devre arası transfer döneminde Barcelona'dan milli futbolcu Arda Turan'ı kadrosuna katması medyada büyük yankı uyandırdı. Arda Turan, Medipol Başakşehir'e transferi ile en çok konuşulan ikinci isim oldu.


Arda Turan en çok konuşulan ikinci isim oldu


Medya Takip Merkezi (MTM), Türkiye Spor Yazarları Derneği için hazırladığı Ocak ayı medya raporunu açıkladı. İspanya takımlarından Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan, Türkiye'ye kesin dönüş yaptı. Günlerce transfer olacağı konuşulan futbolcu, Medipol Başakşehir Kulübü ile el sıkıştı.

Havaalanında coşkuyla karşılanan Turan, yaptığı açıklamalarla başarılı bir sezon geçirmek istediğinin sinyallerini verdi. Transferi, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ tarafından kulübün Twitter hesabından açıklanan futbolcu, 17 bin 529 haberle en çok konuşulan ikinci isim oldu.


Arda Turan'ın Bursaspor'a attığı gol


Medipol Başakşehir 17. dakikada Joseph Attamah'ın attığı golle Bursaspor karşısında ilk yarıyı önde tamamladı. 58. dakikada Marcio Mossoro skoru 2-0'a getirdi.Arda Turan, Bursaspor - Medipol Başakşehir maçının 65. dakikasında oyuna girdi. Milli yıldız 6 yıl sonra Süper Lig'e geri döndü. En son 20 Mayıs 2011'de Galatasaray- Konyaspor maçında oynayan Arda Turan, 2438 gün sonra Süper Lig'de forma giydi. 
86. dakikada ceza sahası dışında sol köşeye müthiş vuran Arda Turan, Bursaspor ağlarını sarstı. Süper Lig'e golle geri dönen tecrübeli futbolcu, en son 2011 yılında Galatasaray'ın Manisaspor'u deplasmanda 3-2 mağlup ettiği maçta 2 gol birden atmıştı.

Süper Lig ile ilgili tüm gelişmeleri Süper Lig Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!