comScore

Manchester City Manchester City

İlkay Gündoğan'dan 3-0'lık Liverpool hezimeti sonrası itiraf

05 Nisan 2018, Perşembe 01:25
İlkay Gündoğan'dan 3-0'lık Liverpool hezimeti sonrası itiraf

Manchester City'nin futbolcusu İlkay Gündoğan, Liverpool karşısında aldıkları 3-0'lık mağlubiyeti değerlendirdi. 

FutbolArena - Manchester City, Şampiyonlar Ligi çeyrek final turu ilk maçında deplasmanda Liverpool'a 3-0 mağlup olarak turu adeta mucizelere bıraktı. Karşılaşmanın ardından Manchester City futbolcusu İlkay Gündoğan alınan bu farklı mağlubiyetle ilgili Tivibuspor'a konuştu. 


Liverpool 3-0 Manchester City İlkay Gündoğan'ın maç sonu açıklamaları


Manchester City futbolcusu İlkay Gündoğan karşılaşmanın ardından Tivibuspor'a yaptığı açıklamada Liverpool'a karşı maçı ilk yarıda kaybettiklerini söyledi. 

İlkay Gündoğan, "Pek kötü oynadığımızı düşünmüyorum. İlk yarıda 10-15 dakikalık periyotta sahada yoktuk ve hatalar yaptık. Hataların sonucunda Liverpool 3 gol attı. Maçı ilk yarıda kaybettik. Hücumda fazla pozisyon üretemedik. Ben yine de bu skoru hak ettiğimizi düşünmüyorum." diye konuştu. 
 

Liverpool-Manchester City maçı kaç kaç bitti?


Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final müsabakası kapsamında oynanan Liverpool, Manchester City mücadelesinden gülen taraf ev sahibi Liverpool oldu. Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi Liverpool henüz mücadelenin 12. dakikasında golcü oyuncusu Salah ile öne geçti. Kontrolü elinde bulunduran Liverpool 20. dakikada Chamberlain ve Sadio Mane'nin golleri ile durumu ilk yarıda 3-0'a getirdi.
Şampiyonlar Ligi Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!