comScore

Liverpool Liverpool

Liverpool'un yıldızı Emre Can'dan 100. gol

24 Şubat 2018, Cumartesi 18:55
Liverpool'un yıldızı Emre Can'dan 100. gol

Liverpool'un Türk asıllı yıldızı Emre Can takımı adına West Ham maçında özel bir gole imza attı.

FutbolArena Detay - İngiltere Premier Lig'in 28. hafta maçında sahasında West Ham United'ı ağırlayan Liverpool, 29. dakikada Mohamed Salah'ın kullandığı kornerde Emre Can'ın kafa vuruşuyla 1-0 öne geçti. Bu gol Liverpool için bu sezon farklı bir anlam da taşıyor.


Liverpool kaç gol attı?


Liverpool, Premier Lig'de bu sezon Manchester City'den sonra en çok gol atan takım olurken, Premier Lig'deki 62. gol Emre Can'ın kafa vuruşu ile geldi. 

Premier Lig'de 28 haftada 62 gole ulaşan Liverpool maç başına 2 golün üzerinde bir ortalama ile oynuyor. Liverpool'un hücum gücü ise Şampiyonlar Ligi'nde müthiş bir seviyeye ulaşmış durumda
Şampiyonlar Ligi'nde grup aşaması ve son 32 turunda toplam 7 maça çıkan Liverpool tam 28 gol attı ve maç başına  4 gollük bir ortalama yakaladı.

Liverpool 62 Premier Lig, 28 de Şampiyonlar Ligi dışında 10 gol de kupa mücadelelerinde ve Şampiyonlar Ligi ön elemesinde atmıştı. Kırmızılar böylece bu sezonki 100. golünü atmış oldu.

Bu durum Premier Lig twitter hesabından da şu şekilde paylaşıldı... 

 


Emre Can Liverpool'da kaç gol attı?


Öte yandan Liverpool'un Türk asıllı Alman yıldızı Emre Can da bu sezon Premier Lig'deki 3. golünü atmış oldu. Ligde 3 de asisti bulunan Emre Can'in Şampiyonlar Ligi'nde de 3 golü bulunuyor.

Premier Lig ile ilgili tüm gelişmeleri Premier Lig Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!