comScore

Liverpool Liverpool

Emre Can için transfer savaşı! Juventus'a rakip oldular

12 Kasım 2017, Pazar 23:10
Emre Can için transfer savaşı! Juventus'a rakip oldular

Emre Can için Liverpool'un kapısını çalacak olan Juventus'a bir rakip daha çıktı. Manchester City, Türk asıllı Alman yıldızı transfer listesine aldı.

FutbolArena Dış Haberler - Emre Can için Ocak ayında başlayacak olan transfer yarışı erken kızıştı. Liverpool'da sergilediği futbolla yıldızlaşan ve kontratında son 8 aya giren Emre Can'a Juventus'un ardından Manchester City de talip oldu.
 

Emre Can hangi takıma transfer olacak?


İngiliz basınından Daily Mail'in haberine göre Guardiola yönetimindeki Manchester City, sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Emre Can için transfer planları yapıyor.

Juventus'un ilk nabız yoklamalarına olumsuz cevap veren Türk asıllı Alman yıldızın, Ocak ayında ya da sezon sonunda Manchester City kadrosuna dahil olacağı ifade ediliyor. Juventus henüz pes etmezken, iki kulübün de ara transfer döneminde ilk hamlesini yapacağı belirtiliyor.
KLOPP MÜJDE BEKLİYOR

Öte yandan Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp, yaklaşan tehlikelerden önce Emre Can ile yeni sözleşme imzalanmasını temenni ediyor. 23 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon 15 resmi maçta 3 gol ve 2 asist ile oynadı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!